onsdag 22 april 2020

Packbord begagnat

Vi är idag nio anställda och är beläget på Ersboda i Umeå. Köper och säljer nytt och begagnat. Vi säljer och köper både nya och begagnade lagerinredningar.


Packbord begagnat

Ett komplett sortiment som ger oss möjlighet att skapa just den packplats Du behöver. Med rätt utrustning går det att spara tid och förenklar arbetet. Ny och begagnad förvaring. Packbord med avsats till skrivare mm. Här förvarar vi våra skåp, hurtsar, bokhyllor och andra förvaringslösningar.


Vi erbjuder ett mycket stort utbud av begagnade bilar. Hos oss hittar Du bilar av alla märken och i alla prisklasser. Vårt mål är att alltid ha ca 2begagnade.


Packbord begagnat

Lager och Kontor, såväl nytt som begagnat. Med bra noggrannhet och många funktioner finns denna gaffelvagnsvåg att beställa på vår hemsida. Funtionellt bord som kan användas antingen som packbord eller som arbetsbänk.


Knepet är att hitta rätt skrivbord eller arbetsbord för uppgiften. Därför har vi alternativ som passar alla utrymmen och i alla olika stilar – och. Bra begagnade produkter till ditt lager.


Packbord begagnat

Ni kan även gå direkt till vår onlinebutik för att se vårt kompletta sortiment. Annonsen listad under Övrigt, Övriga produkter, Produkter. Men skulle jag köpa nytt idag skulle jag leta efter ett begagnat riktigt packbord.


De är lite mer rejäla och ger större packyta. Kompletta packbord i olika storlekar, höj och sänkbara modeller om du behöver inreda ditt lager eller verkstad. Hos oss på Nyblads AB hittar du Höj- och sänkbara arbetsbor rullbord och vagnar för omgående leverans!


Nyblads i Västerås AB tillverkar och säljer kompletta. Vi har en del begagnade vagnar i lager. Enbart begagnade bagerimaskiner.


Vispmaskin,pressmaskin,samt chokladdoppare och Cocosblåsmaskin, packbord mm,mm. Ett enkelt och funktionellt höj- och sänkbart packbord med kartong- och blanketthylla. Det finns ett stort utbud.


Hos oss kan du köpa lagersystem och tillbehör både begagnat och ny producerat. Hör av dig till oss så hjälper vi till att hitta ett system som passar just dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.