fredag 10 april 2020

Schakt uppsala

När du behöver grävhjälp, ring oss. Vi skräddarsyr ett kostnadsförslag! LÄNETS STÖRSTA LEVERANTÖR AV MASKINTJÄNSTER Vi arbetar huvudsakligen i Upplan där vi är länets största nätverk av entreprenadmaskiner. Schakt - grävningsarbeten, dränering, entreprenadarbeten, entreprenadmaskinsarbeten, markarbeten, maskiner, avlopp, grävmaskin - företag, adresser, telefonnummer. Professionell stensättning.


Om mark tas i anspråk eller schakt sker utanför.

Ett dräneringsarbete utfört för att leda bort vatten från husgrunden. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


Företaget har en anställd och omsätter miljoner. Välkommen till oss på Transschakt. Vi utför alla typer av entreprenadarbeten. Uppsala som bland annat utf? Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman?


En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller.

Nedanstående 3D-visualisationer är gjorda med hjälp av programvaran Agrisoft. Upplands Schakt - 1samverkande företag med 2maskiner till er tjänst. Fördelningen i styrelsen är 10 män (1), kvinnor (0). Ansvarig är Bengt Thisner år.


Med vår vägfräs kan vi hjälpa dig med anläggnings-,. Vår verksamhet består till största delen av mark-, anläggnings- och betongarbeten på entreprenad. Schakt , husgrunder, avlopp, dränering, plattsättning, tomtplanering, byggnation av terrasser m m. Vi är tillräckligt stora för att ge dig stabilitet och ett helhetsgrepp,. Schaktnings arbeten och bergsprängning är våra vanligaste jobb där Peab anläggning är våran största kund.


Schakt AB har kabelschakter och linjearbeten som vår specialitet. Här hittar du adress, hemsida och telefonnummer till STEAB, Schakt. Vårt kontor Besök oss idag! Vi levererar en komplett lösning för ert Attefallhus. Från schakt , grund med avlopp till färdigt hus.


Vi bygger just nu en kåk från Smålandsvillan som kör på delad entrepenad. Inför bygget fick vi två tips av säljaren på Smålandsvillan på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.