torsdag 14 maj 2020

Osmo träspackel

Osmo träspackel för lagning av kvisthål, djupa repor och springor. Träspackel i vit kulör som är standard för många färdigmålade socklar, foder, dörrar etc. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Används för lagning av kvisthål, repor på trä inomhus. För fyllning av kvisthål, spikhål, repor och lagning av mindre skador på underlag av trä.


Enkelt att arbeta me liten smidig förpackning.

Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Vi levererar Stavparkett , massiva trägolv , slippapper och ytbehandlingar för trägolv. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Mindre reporochhålkanreparerasmedOsmo Träspackel. Osmo Easy Padludd fritrasakanytterligare 1ellerfleraapp liceringarkrävas. Alltid bra priser på Träspackel hos XLhemma. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Frågor om den här varan?


Tveka inte att höra av dig!

Produkten är färdig att använda, spädes ej, omröres noga. Observera att det slutliga resultatet alltid påverkas av träets naturliga kulör. Linoljekitt patron 300ml.


Vattenbaserat spackel i träliknande kulörer för reparation av skador och ojämnheter i trä. Slipbart med god fyllförmåga. Välkommen till oss på Jula! Jag planera att spackla det med plastic träspackel (ganska mörk färg är det enda som finns vi behandlat dem med Osmo hårdvaxolja ofärgad (matt).


XL-BYGG Norrby Trä Borås 0. Därefter görs ytan fri från damm innan behandling påbörjas. Vid förekomst av springor bör spackel alltid användas. Här hittar du bra tips om spackel och gör det själv beskrivning om hur du.


Osmo Dekorvax Kreativ är färdig att använda,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.