torsdag 28 maj 2020

Parkettslipning göteborg

Låt företagen komma till dig! Lämna gratis offertförfrågan. Få hjälp av seriösa hantverkare. Välj mellan halvmatt eller matt Mycket slitstark och tålig lack. För offentlig miljö, t ex.


Parkettslipning göteborg

Pris på golvslipning, parkettslipning. Kostnadsfri offertgivning! Rotavdrag på arbete! Har du funderat på att lackera golvet? Göteborg och Bollebygd kommuner.


Med års erfarenhet, marknadsledande dammfria slipmaskiner. Vi utför slipning av alla slags trägolv. AB i Skåne använder sig av marknaden bästa maskiner och produkter för bästa resultat. ParkettSlipningsSpecialisten J. Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv.


Parkettslipning göteborg

Resultatet om man använder rätt kompetens för sin. Vi lägger parkett och trägolv av bästa kvalité från välkända leverantörer och tillverkare. Vi är en av få företag som fortfarande lägger fiskbensparkett.


Välkommen till Golvkillarna. Golvslipning, badrum- och kökrenovering, måleri, snickeri, vvs. Rusta upp ditt gamla parkettgolv Få anbud från lokala golvslipare. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för parkettslipning i Sverige. Behöver ni hjälp att slipa eller renovera ert parkettgolv?


Parkettslipning göteborg

Då kan ni höra av er till oss för bästa möjliga resultat. Vi vet att god trädgolvsbehandling i första hand bygger på ytterst specifik kunskap om träd som arbetsmaterial. Därefter fordras kunskap om. Ett nyslipat golv gör underverk för ett rum.


Ett vackert trägolv är en investering som är lätt att underhålla och ger glädje i många år framåt. Bra att veta om golvslipning och parkettslipning. Vi använder oss av proffs golvslipningsmaskiner från BONA.


Parkettslipning göteborg

Maskinerna är utrustade med dammsugare och suger upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.