tisdag 12 maj 2020

Persienner göteborg hisingen

Komplett kollektion persienner i våra två butiker. Kvalitet till bästa pris. Bra priser på Gardiner hos Ellos. Bor du i Göteborg med omnejd och behöver solskydd ute eller inne i din lägenhet eller i din villa?


I vårt breda sortiment hittar du markiser, persienner. Invändigt Solskydd av hög kvalitet med ett stort urval av färger och mönster.

Vi kan solskydd - På riktigt! Våra persienner , som vi säljer i Göteborg , finns i flera olika träslag och kan kombineras med breda stegband. Persienner , gardiner och plissegardiner. Med Solpersienners skyddssortiment finns det lösningar för alla fönstertyper med snabba. Vi erbjuder allt från persienner till rullgardiner i Mölndal.


Ett hus är mer än bara fyra väggar och ett tak. Det är dels vad du fyller husets insida med. Vi tillverkar persienner efter era behov. Kom in och beställ din persienn redan idag.

Eller varför inte maila in en förfrågan. Handla online på JYSK och finn persienner för dina fönster. Vi har ett brett utbud av gardiner, persienner och tillbehör till låga priser.


Telefonnummer, karta, vägbeskrivningar, öppettider och gratis årsredovisningar för markiser persienner i Hisingen Göteborg. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Backaplan (SIBA-huset) i Göteborg. Aluminiumpersienn med mm lamellbred automatiskt trådlås samt justerstång. Fästen, trådhållare, skruvar och pluggar ingår.


Denna vara finns i flera storlekar. Det mest kända solskyddet för alla typer av fönster. Standardpersienner med 25mm breda aluminiumlameller.


Europas mest prisbelönta kollektion av måttbeställda persienner , träpersienner, rullgardiner, plissé- och lamellgardiner. Köp solskydd online till dina fönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.