fredag 8 maj 2020

Saunan lauteet

Haaveiletko uudistavasi saunan lauteet laadukkailla puutuotteilla? Tutustu valikoimaamme ja hanki silmää miellyttävä kokonaisuus Netraudasta! Sun Saunan laadukkaat puusepän valmistamat valmiiksi oikeaan mittaan tehdyt lauteet kotiovelle toimitettuna tai asennettuna. Nopeasti kotiin toimitettuna. Mittaa saunan leveys seinältä, jolle lauteet asennetaan.


Saunan lauteet

Useimmissa tapauksissa tämä on ovea vastapäätä oleva seinä, tai pitkänmallisen huoneen. Näet tarkan hinnan heti. Saunaan rakennukseen tarvittavat rungot ja lauteet ja paketit tuotevalikoimastamme. Saunan lauderungot, laude-elementit, laudelaudat Lakkapäältä. Helppohoitoisuutta saunaan kuin saunaan KIKKA-lauteilla.


Saunalta vaaditaan kestävyyttä, mukavuutta ja helppohoitoisuutta. Seinälle nousevat KIKKA- lauteet. Lauteiden muoto ja materiaali. Muutama saunan mittatieto riittää. Voimme parannella suunnitelmaa.


Rakenna tai remontoi oma sauna juuri sen näköiseksi kuin itse. Ideoita saunan sisustamiseen. Esittelyssä useita eri saunoja kauniiden kuvien kera. Hae täältä vinkkejä saunasi sisutamiseen. Tuntun saunan lauteet tuovat saunomiseen pehmeyttä, tunnelmaa ja rentoutta.


Nauti saunan lämmöstä leppoisasti ja kiireettömästi Tuntu-lauteilla. Valmistamme saunan lauteet mittojen mukaan. Vaikka lauteet eivät suoraan vastaa.


Saunan lauteet

Saunassa seisoskelu ei ole mukavaa. Paketin viimeisessä osassa keskitytään suunnitteluun ja rakentamiseen sekä esitellään Suvikallion saunan lauteet. Tervalepän valikoimasta löydät modernin massiivilauteen, aaltolauteen ja perinteiset laudelaudat. Materiaaleina tervaleppä, lämpökäsitelty haapa ja haapa. Muodon pehmeää unta, kuin auringon lämmin säde.


Classicille tunnusomainen säteittäinen, se saunan paras kulmapaikka. Todellinen kestosuosikki saunanlauteeksi. Kaikki Tähtisaunojen saunan lauteet tehdään mittatilaustyönä Hollolassa ammattimaisten puuseppien toimesta.


Saunan lauteet

Suunittelu alkaa tarjouspyyntölomakkeessa mieleisen. Tutustu tyylikkäisiin saunoihin ja ideoi saunan lauteet täällä! Meiltä löydät puutuotteet, paneelit, lauteet , listat saunan sisäverhoiluun.


Onko mielessäsi joku muu puutuote? Kysy meiltä – toteutamme toiveesi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.