tisdag 30 juni 2020

Paroc hällekis jobb

Vår personal utvecklar, tillverkar och säljer produkter under varumärket PAROC. Nu kan du också bli en av oss. Sök våra lediga tjänster eller skicka in en. Paroc stänger sin fabrik i Villmanstrand i Finland efter tvist med ett gruvbolag.


Det innebär att produktion flyttas till fabrikerna i Skövde och Hällekis. Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Paroc AB. Sök efter lediga jobb bland tusentals jobbannonser i hela Sverige och Norge.


Vi gör det enklare för dig att söka jobb , och enklare för arbetsgivare att hitta. Vill du ha möjligheten att övergripande leda ett framgångsrikt lag på förnärvarande nära 1personer och styra fabrikens produktion? Tillsvidare Heltid Ej angivet Heltid Permanent. Vill du bli en del av ett företag som arbetar för att skapa en hållbar framtid?


Paroc hällekis jobb

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva isoleringslösningar för nya och renoverade byggnader, marin och offshore, akustik och andra. Företaget har 4anställda.


Lediga Jobb - PAROC -i- Haellekis -Soker-Processingenjor-till-var-basproduktion- Paroc -AB. StepStone har jobben för chefer och specialister. Om allt går enligt planerna ska företaget gå.


Med över års erfarenhet inom husbyggnads- och. Lokala nyheter i sammandrag, annonser, artiklar och reportage som uppdateras varje dag. I första hand erbjuder Paroc jobb för de.


Driftschef Produktion Byggisolering Paroc Hällekis. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Hällekis -Kuriren, lokaltidningen för Hällekis med omnejd. Hitta jobbet som passar dig!


Paroc , en av de ledande tillverkarna av mineralullsprodukter i Europa, har beslutat att starta ett femte skift i fabriken i Hällekis. Nu står det klart att Paroc Groups stenullsfabrik i Uleåborg ska stängas. Största delen av produktionen flyttas till fabriken i Pargas. Paroc ska flytta tillverkning från finska Villmanstrand till fabrikerna i Skövde och Hällekis.


Beatrice har angett jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.