måndag 20 juli 2020

Takstegar för tegeltak

Takstegar för tegeltak

Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Ska du montera takstege på plåttak, tegeltak eller papptak? Brett sortiment på takstegar där kvalité ligger i fokus. Takstegar bör dessutom väljas.


Om lutningen på taket inte är över 45° och fasadhöjden inte överstiger meter kan du använda taksteg även till tegeltak. Välkommen till vår avdelning för takstegar. Trappsteget passar till Weland takstege. Vi vet att detta är en djungel, men vi hjälper dig att hitta din takstege bland vårt breda utbud.


Skorstensskyddaren erbjuder allt inom taksäkerhets- och takskyddsprodukter. Vi marknadsför de ledande märkena och hjälper dig att finna en lösning som du blir nöjd med. Allt från enkla produkter till specialanpassade. Varför använder man takstegar ? Det ultimata är om alla har typgodkänt, CE märkt, eller på annat sätt godkänt takskydd med fastbultade takstegar och glidskydd. Nu är dock verkligheten än annan.


Takstegar för tegeltak

Steget passar alla vanligt förekommande typer av. Jämför priser och läs recensioner på Tak. Montering sker med fästband och anläggningsbeslag. Anläggningsbeslagen fördelar tynden och gör att.


Har lite funderingar kring taksteg på tegeltak. Håller just på att avsluta ett takbyte (papp, läkt, Vittinge två-kupigt) och som en sista del, har vi. En viktig del i hela vårt arbete är att vårt miljöavtryck ska vara så litet som möjligt och därigenom bidra till en hållbar miljö för kommande. Tillbehör till takstegar i aluminium från Wibe.


Takstegar för tegeltak

Vilken takstege och plattform är lämplig för mitt tegeltak ? Montera takstege, hur får jag skruvhålen täta? Det är farligt att gå på tak. Du som villaägare ansvarar för taksäkerheten och kan bli skadeståndskyldig om det händer en olycka. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Som en bakgrund kan man säga att dom regler om taksäkerhet som kom från Boverket för några år sedan gäller befintliga hus med en del beskrivningar.


Lätt stege med bra stabilitet. Stegpinnen är profilerad för att ge ökat halkskydd och är stukad både in- och utvändigt för dubbel säkerhet. Info för takstege tegeltak.


Takstegar för tegeltak

Få resultat från sökmotorer i en! Vi säljer CW Lundbergs och Welands kompletta system för taksäkerhet, bla snörasskyd takstege, takstegar. Ring oss på Areco Direct eller kör förbi någon av.


Stort urval av Stegar hos Golvshop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.