fredag 24 juli 2020

Plattform till stege

Plattform till stege

Stort sortiment av stegar till låga priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Typkontrollerad som stege. Oerhört flexibel plattform som kan justeras i höjdled.


Plattform till stege

Fristående stege för höjder upp till 12meter med säker arbetsställning. Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt stege plattform Byggtillbehör och göra ett billigt. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Stege och byggställning. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Robust och stabil mobil trappa med plattform och skyddsräcke som är tillverkat av aluminium. Vangstyckena, med integrerade lejdare, ä. Välkommen till oss på Jula!


Plattform till stege

Letar du efter en stege ,. En trappstege är en populär typ av stege då den är både fristående och har en plattform längst upp. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. När du inte når upp till en viss höjd kan du behöva en stege.


Plattform i galvad plåt Fler varianter: Höjd. Förebygg olyckor genom att satsa på kvalitet när du ska välja stegar och arbetsbockar. En arbetsplattform som är enkel att flytta. Stor plattform med rejält räcke. Kan användas som arbetsplattform, vinklad eller rak stege.


Levereras komplett med plattform i kraftig plåt (höjd m). Total längd för stegar utan plattform. Minsta plattformsarea millimeter. Högsta värde inom parentes. Säker handel, Prismatch, Snabb leverans dagars returrätt.


Mobil trappa med plattform.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.