tisdag 21 juli 2020

Plywood låda

Nefabs plywoodlåda ExPak A är en hopfällbar och lättmonterad låda konstruerad för att klara tuffa transportförhållanden. Vi utvecklar våra trälådor och plywoodlådor efter kundens krav. Varje låda har någon form av kundunik egenskap. Kontakta oss för dina behov i dag.


Våra plywoodlådor är hopfällbara och kräver verken spik eller häftning.

Konstruerade för att tåla krävande transporter och extrema klimatskillnader är. Robust trälåda med metallkarmar, två handtag, kraftiga beslag och mm tjock plywood. Välkommen till oss på Jula! I dessa lådor kan vi göra fack som på bilden samt montera dämpare.


Vi har ett flertal olika handtag och lås. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. De finns att få antingen som engångslåda eller som returlåda.


Tillverkas mot beställning.

Botten, lock och ram är sammankopplade i en enhet, vilket förenklar hantering och lagring. Plywoodlådan är en lätt och stabil förpackning. Nefab erbjuder exportemballage av plywood , wellpapp eller trä som skyddar era produkter under lagring, hantering och transport. Men du måste använda rätt sort på rätt plats!


Vad man ska tänka på, om man av någon anledning vill bygga en låda av tunn plywood. Behöver du ett flightcase? Spectrum Cases i Göteborg tillverkar flightcase och plywoodlådor helt från grunden och skapar smarta insatser. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du.


Förvaringslådor och korgar är inte bara sånt som du ska slänga saker i. De är också toppen när det gäller att komplettera din befintliga. Boardic EasyUp-Clip EasyUp‐Clip är oftast en större plywoodlåda konstruerad för mycket snabb och professionell resning med några plåtclips och bandförsegling. Plywood är starkt, billigt och formstabilt och finns i olika utföranden. Plywood är ett material som kanske inte är direkt borglömt, men som borde användas mera. JI-MA Produkter AB i Smålandsstenar tillverkar och handlar med kundanpassade lastpallar, engångspallar och övrigt träemballage.


Hos oss får du säkra leveranser. Finns kapell att köpa till.

Transportlådor i plywood för internationella leveranser, kräver ingen spik eller häftning. Savopak verktygslåda med lös skjutbar insats och handtag på gavlarna. MARKNADSLEDARE inom Farligt gods med allt under ett tak!


HELHETSKONCEPT av utbildningar och seminarier - kunskap. Köp Plywoodväska, 420x280x1mm på Verktygsboden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.