onsdag 29 juli 2020

Pooltäckning lameller

Lamelgardiner er en kombi af det traditionelle stofgardin og solafskærmning. Denna pooltäckning finns även med transparenta lameller. Bra skydd till låg kostnad.


Eldrivet poolskydd med lameller. Täck din pool och skydda den med hjälp av ett exklusivt lamell skydd. Våra lamell skydd har automatisk upprullning för ett enkelt användande för hela familjen. Vid ett ovanmarksmontage av upprullningsanordningen installerar man själva rullen ovanpå kortsidans sarg. Säker, miljömedveten och anpassningsbar design.


Vi har i vårat sortiment två typer av automatiska poolskydd till pool, lamellskydd som flyter på vattnet samt ett hydrauliskt poolskydd som löper på linor under. Vi levererar en smidig, lättanvänd och säker pooltäckning. Poolskyddet är ett av de viktigaste tillbehören till poolen. Nettopool´s lamell -poolskyd Covrex, är inte bara marknadens bäst isolerande poolskydd. Vi kan även skylta med den allra bästa kvalitet och därmed.


Med rätt poolskydd uppnår du säkerhet, lägre uppvärmningskostna slipper skräp i poolen och att vattnet avdunstar. Alla poolskydd tillverkar vi i egen verkstad. Vinterplåtarna gör vi efter din pool. För helt dolt montage, ovan mark på rulle dold eller öppen mm.


Lamellerna finns i flera olika färger. Vi har ett brett sortiment av spaba badtunnor och pooler. Investera i en bra pooltäckning.


Pooltäckning lameller

Tänk på att pooltäckningen ska vara säkerhetsmässigt godkänd. Vattenbutiken saluför säkerhetsklassade poolskydd och pooltak till riktigt konkurrenskraftiga priser. Automatiskt säkerhetsskydd. Mått: Från 2xmeters pool till 6xmeter. Tävling Vinn tillbaka dina pengar vid köp av pool eller spabad.


Vi fyller år och kommer under året att tävla ut upp till pooler och 25. Ny Aqvis Stainless 3x10. Invändig utformning av trappor med mera kan anpassas. Zabra tillverkar uterum, uteserveringar och pooltäckningar.


Unika, patenterade taksystem gör det möjligt att öppna hela taket i uterummet, uteserveringen eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.