torsdag 30 juli 2020

Popnit aluminium

Popnit aluminium

Hårdare aluminium lämplig för applikationer som kräver högre skjuv- och draghållfasthet. Online-katalog för POP-nit av aluminium av Emhart Teknologies. Möjliggör snabb och enkel sökning och visning av fästelement och dina detaljerade.


Popnit aluminium

Blindnitar av aluminium 100-pk 290. Pris per månad: Kreditkostnad: Effektiv ränta: Logga in Ansök om Smart-medlemskap. Pop-nit av Monell bör användas vid montering av rostfria beslag i aluminium för att minimera galvanisk korrosion. Tänk på att monellnitar är avsevärt starkare.


På Jula siktar vi högre. Eftersom aluminium är en ganska mjuk metall, går arbetet lättast med nitar i detta material. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Popnit aluminium

Nitar i rostfritt stål fordrar mest kraft. Söker du efter något att sammanfoga tunna material me kan blindnitar vara rätt verktyg för dig. Popnit i aluminium , rostfritt och koppar.


Alltid snabba och fraktfria leveranser. En nit som är gjord för att klara av stora variationer i materialtjocklekar. Splinten är fastlåst och ger täta och vibrationssäkra förband.


Hittar du inte den popnit du söker? Tveka inte att kontakta oss, så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan. Stål, aluminium eller rostfritt stål? För enkel och snabb applicering i mindre konstruktioner finns pop-nit , även kallad blindnit. Pop-niten har nitskalle normalt av aluminium och en genomgående splint.


Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Popniten används som infästning till masten för att. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Det finns nog spridning bland tillverkare av popnit , så det är ingen absolut utsaga.


Nu verkar ämnet ganska uttömt,. Fri frakt vid köp över 5kr. Popnitning med en popnittång och popnit är ett säkert sätt att sammanfoga tunna material. Rivet-Expert levererar ett brett utbud av popnit och nitverktyg.


Våra tillgängliga kvalitéer är rostfritt och syrafast stål, aluminium och monel. Popnitar i aluminium för manuell nit-tång. Passar till många olika områden.


Stenmarks Maskin AB är återförsäljare av popnit i flera olika modeller. Försäljning i både webshop och butik! Kontakta oss gärna ifall du behöver ytterligare vägledning eller om du har några frågor kring våra produkter och tjänster.


Aluminium - AL Välj Klicka för att visa fler Alla produkter är inlästa Missa inte våra bästa erbjudanden. Genom att klicka på ”prenumerera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.