onsdag 1 juli 2020

Stege 3 meter

Stege 3 meter

Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Med våra låga priser och välsorterade lager är vi det självklara valet för alla som ska köpa stege. Om du inte når upp till en viss höjd kan du behöva en stege. Stege Eurostar Kombi Delad 6m. Kontakta respektive hyrcenter för exakt information.


Stege 3 meter

Har du några frågor om vilken stege som passar just dig eller hittar du inte den stegen som du letar efter så tveka. Bekväm teleskopstege som är lätt att använda, transportera och bära. Justerbart steg för steg.


Aluminiumstege som enkelt ställs i trappan eller på andra ojämna nivåer. Tre sektioner med sju steg (3x7). Maxhöjd stege : m, räckvidd m. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. När köper en stege är det därför extra viktigt att tänka på faktorer som taklutning och.


Om fallhöjden överstiger meter är det aktuellt med. Vi hjälper dig att hitta rätt aluminium stege m. Fullt utdragen kan den längsta modellen nå en maxhöjd om ,meter. Med den teleskopiska funktionen har du en smart stege som är både lång och kort för. Enkelstege med 80mm djupa steg. Bred eloxerad enkelstege med 80mm djupa steg.


Fotstegets bredd: centimeter. Maximallängd: meter. Hopskjuten längd: meter. Trappstege steg, plattformshöjd meter. Och bortsett från gavlarna på mitt hus klarar jag mig galant med meter stege.


Stege 3 meter

Det finns därför krav på att man ska förebygga fallrisker redan vid höjder på meter eller. Arbete från stege ska om. Två nya modeller från till meter.


En robust stege för hantverkarens hårda vardag. Vår trappstege 55P finns tillgänglig från steg upp till steg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.