måndag 10 augusti 2020

Renovera stentrappa

Renovera trappa av betong? Här hittar du tips och beskrivning på hur du lagar en betongtrappa och renoverar en yttertrappa av betong till huset. Färgflagad betongtrappa renoverad i Bromma.


När du renoverar trappan med Marmocit får du en halksäker betongtrappa eller altan som är snygg, slitstarkt och hållbar. Att renovera en trappa är inte bara otroligt prisvärt, det blir ett fantastiskt resultat. Givetvis med rätt material och kompetens,. Kruxet är att jag inte vet riktigt vad jag ska göra med den! På Webbplatsen används cookies eller liknande teknik för att samla in information om ditt besök på Webbplatsen.


Cookies är små textfiler som lagras på. Ibland hjälper vi även till med att renovera om man inte vill göra det själv, berättar Per-Gunnar Huldt som är mannen bakom produkten. Vi har köpt ett gammalt hus från 40-talet. Stentrappan , liksom sockeln runt hela huset, har en yta av små stenar, som ser trevligt ut. Man kan renovera den på olika sätt, och det är enklare än du tror!


Renovera stentrappa

Hallen - från mörk och tråkig till ljus och välkomnande. Av naturliga skäl är det oftast stegen som slits först, men om man ändå ska renovera trappan bör man passa på att även fixa till. Skador på betongtrappor utomhus - Vad gör man? Hur åtgärdar man skadorna på betongtrappan? Hur får man ett långsiktigt hållbart resultat?


Här kan ni se bild på en stentrappa med mur som har salt- och rostmärken. Bilden till vänster är före renoveringen, bilden till höger visar resultatet av. Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med jämna mellanrum kontrolleras och renoveras ,. Hur går det till att renovera trappan? Ni kontaktar FormTrappan, vi bestämmer en tid i samråd med er när vi kan komma på besök och se på eran trappa.


I den här kategorin hittar du trappor som passar oavsett om du ska bygga nytt eller om du ska renovera en gammal trappa. Välj mellan flera modeller, och hitta din stentrappa hos Flinta Konstbetong! Vi tillverkar betongtrappor i vårt gjuteri mellan Eskilstuna och Västerås.


Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Låt den omgivande terrängen styra valet av terrängtrappa.


Betong- eller stentrappa kan också väljas med tanke på miljö och omgivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.