måndag 10 augusti 2020

Rockfon undertak

Rockfon undertak

Undertak och väggabsorbenter Produktdatablad. Om oss ROCKFON akustiska stenull- och. Föreskriftsgenerator Skapa din föreskrift i fyra steg. CAD bibliotek Ladda ner detaljritningar i DWG eller PDF.


Systemet är framtaget för att. Focus Frieze Skapar en slät övergång mellan undertak och vägg. Focus Edge 5Avslutningsprofil med svag lutning i höjdled för frihängande montage.


Blanka stenullsskiva med framsida av helmatt, slät och extravit målad fleece för miljöer med krav på hög. För att skapa de bästa förutsättningarna för en god ljudmiljö är montaget och mötet mellan vägg och undertak mycket viktigt. Active Installer Club är till för undertaksentreprenörer och vi hoppas att klubben ska öka kunskaperna om ROCKFON och våra produkter,. Allt om isolering, efterisolering och vägledning till byggregler. Gipsundertak monterade på bjälkar, reglar eller panel, undertak med nedpendlade stålprofiler, böjda undertak , och undertak som fribärande konstruktioner.


Rockfon undertak

Leverans tid: Levereras normalt inom 3-vardagar. Produktbeskrivning: Vid projektering av undertak för industrin är kraven ofta höga på. ROCKFON undertaket och armaturens placering i bärverket.


Våra undertak och väggabsorbenter är speciellt utformade för att skapa akustiska undertakslösningar som är vackra samtidigt som de skapar sunda, bekväma rum. Kombinationen av hög ljudabsorption och ljudisolering resulterar i ett rum med behaglig akustik, där privata samtal är möjliga. RockTät Tejp kan användas på alla slags membran, undertak , kryssfanér, spånskivor, OSB-skivor samt hyvlat trä och på släta metallytor.


Rockfon undertak

Dessa kan monteras i våtutrymmen som duch och tvättstugor. Krav och önskemål om gedigna akustiska undertakslösningar befinner sig i en starkt uppåtstigande kurva. Vi kan akustik så kontakta oss för råd. Du kan läsa mer om hur företagen arbetar med undertaksarbete, undertak.


Rockfon Contour Ett annat sätt att få. Tillbehör som krokar och clips. Varje köpt mhar genererat poäng! Specialisterna på undertak och bullerbekämpning! Välkommen till Akustikmontage AB.


Rockfon undertak

Vi hjälper er med undertak och bullerbekämpning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.