torsdag 1 oktober 2020

Slipa flytspackel

Slipa flytspackel

Vi är lite sugna på att ha slipad betong stilen i våran hall. Nu klurar vi på om det går att slipa flytspackel ? Den var kanske effektiv men om man inte ser något så kan man inte slipa där. För just Tomsit flytspackel kan man få ett bättre resultat om man.


Slipa flytspackel

När hela rummet är fyllt med flytspackel ,. Det finns två sätt, hyr en slip och slipa ner golvet (det dammar fruktansvärt mycket och är svårt att få bra). För att få en aning om hur mycket flytspackel som behövs kan du räkna med kg pulver per kvadratmeter och millimeter tjocklek. Det är självutjämnande och skapar m helt plan yta på till exempel betonggolv. Flytspackel används som grund på golv. Vara enkelt att slipa ytan p. Börja att fylla rummet med flytspackel.


Detta från områden där du inte vill ha så mycket flytspackel. Risken finns att du drabbas av bakfall och att du i och med det antingen måste slipa. Slippapper för betong hjälper dig att slipa betong effektivt med oscillerande maskin eller polermaskin med stödrondell 1mm och kan köpas på nätet. Att slipa golv är inget nytt, det har man gjort i tusentals år.


Slipa flytspackel

Maskinerna fungerar utmärkt till lättare slipning av ojämnheter på flytspackel. När ytan torkat, slipa med slippapper. Det man bör tänka på är att flytspackel inte är avsedd till att vara en egen slityta och därför är det viktigt att man täcker den med en lämplig.


Efter ha slitit bort linoliummattan i köket så ser jag att det ligger flytspackel. Ska man börja med hammare. Lika viktigt om det är nygjutet eller gammalt golv.


Slipa flytspackel

Vi vill nu ta bort spacklet och plastmattan. Problemet i hallen är att någon tidigare har lagt ett tunt lager flytspackel ovanpå furubrädorna så det går inte bara är att gå igång och slipa ,. Slipa Betonggolv Vi är nummer ett på att slipa betong. Vi på Stadax är stolta för den kunskap vi skaffat under de decennier vi bidragit med. Jag har funderat på att slipa betongbjälklaget på en utvändig loftgång för att få en vackrare yta på ett enkelt sätt. Loftgången är utomhus men under tak.


I det här projektet användes en radiostyrd HTC 9RX. Kan man slipa ner golvet så det får en lutning så att vattnet rinner in mot mitten och sedan ut under garageporten? Finns en mängd olika flytspackel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.