fredag 2 oktober 2020

Specialfönster

Specialfönster med egna spröjs, fönster i fri form som ger ett unikt uttryck. Hos Kronfönster är du designer och bestämmer helt själv hur vi ska tillverka. Vi har genom åren gjort många komplicerade fönsterprojekt för att våra kunder ska få.


Vi är en fönstertillverkare som specialiserat sig på kundens krav och önskemål. Att tillverka skräddarsydda fönster är något vi riktigt duktiga på!

Företaget drivs i dag av Malin Almqvist i fjärde generation och produktionen domineras helt av fönster, fönsterdörrar och skjutdörrspartier. LEIAB är en av marknadens ledande tillverkare av fönster i träbeklädd aluminium. På insidan ett traditionellt träfönster och utsidan en robust men samtidigt. Köp måttbeställda fönster enligt era egna mått hos oss. Vi tillverkar specialfönster i alla mått och utföranden.


Har du ett gammalt hus med kulturfönster, eller ett 60-talshus med dåliga kopplade. Välkommen till en av Sveriges ledande fönstertillverkare. Vi har fyra modeller som blivit riktiga storsäljare: Standar Haga, Ving och Epok.

Det går alldeles utmärkt att kombinera ihop olika modellers karm och båge. Rehau Brilliant-Design är ett modernt och mycket elegant fönster som också är mycket prisvärt. Det öppnas inåt sido- och bottenhängt också kallat Dreh-Kipp. Ett fönster som skall ha en egen form för att passa in och skapa det där lilla extra? Ett runt eller halvrunt eller.


Hos oss hittar du såväl standardfönster och fönster som inte går att hitta i de stora tillverkarnas kataloger. I vårt sortiment hittar du produkter till ditt hem med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om det gäller nybyggna tillbyggnad eller renovering. Runda fönster, halvrunda fönster och specialfönster. Vi hjälper dig att planera dina.


Om porten inte bara ska trafikeras med fordon utan även användas för personpassage, är det. Specialtillverkade gammeldags fönster som vi gör i alla möjliga utföranden. Om det så är en modern villa, hyreshus eller K-märkt kulturminnesmärkt så vill vi.


Plisségardiner och Duettegardiner finns att få i många olika former för att passa i lutande, trekantiga och runda fönster. Ytterdörrhandtag, cylindrar och tillbehör. Moderna fönster är både smarta och säkra.

Vi har fönster som passar alla hus oavsett om ditt hus är klassiskt, funkis eller modernt. Samtliga är i material av högsta kvalitet. Skapa er egen prislista på fönster och fönsterdörrar genom att leta reda på det fönsterförslag som passar er bäst, klick på länken till fönsterförslaget.


Fönster och tillbehör – utvecklade i årtionden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.