torsdag 29 oktober 2020

Stallfönster öppningsbara

Stallfönster öppningsbara

Vi på Stallkompaniet erbjuder bra stallfönster av högsta kvalitet i flera olika modeller och levererar till hela Sverige. Upptäck vårt breda utbud nu, handla enkelt i vår e-butik. Vi fixar billiga stallfönster i olika former och färger enligt era behov. Vi kan tillverka både fasta och öppningsbara stallfönster. Runda fönster ej öppningsbara med isolerglas.


Men det är inte nog utan även stallfönster ovala fönster och fönster formade som en elips. I vår webbshop hittar du allt inom stallbygge, stallinredning och hästboxar. Välkommen och se vårat breda utbud inom stallinredning.


Stallfönster – Gebo rejäla dörrar Detta är ett stallfönster som tål tuff miljö år efter år! Material och konstruktion har anpassats för vårt nordiska klimat. Dom är nyligen blästrade, dvs helt rena från glas o gammalt fönsterkitt.


Y-TE har lång tradition av tillverkning och behandling av ekonomi och stallfönster. Målsättning är och har alltid varit att tillverka fönster av högsta kvalité. Getingefönstret finns som fast fönster.


Sidohängda, öppningsbara utåt. Underkantshängda, inåtgående öppning i överkant. Kombinerade sidohängda och underkantshängda. Tillverkning av energifönster, kompositfönster, uterum och skjutdörrar.


Stallfönster öppningsbara

Svartbetsat öppningsbart stallfönster med 2-glas isolerglas och rostfria beslag. Det öppningsbara fönstret är ledat i bottenstycket och öppnat inåt. Oavsett ifall man väljer vridkonstruktion eller dreh-kipp-dunktion: Stallfönster från fönster24sju. Vi tycker att dina hästar ska stå i ett vackert, ändamålsenligt stall som pryder sin plats. Borgas häststall har klassiskt utförande och fördelaktigt pris.


Träkvalitet: Virket är av utvald senvuxen norrlandsfura. Detta ger våra fönster två viktiga egenskaper: ett hårt virke med täta årsringar och hög formstabilitet. Y-TE´s ekonomi- och stalldörrar finns över hela Norden,.


Stallfönster öppningsbara

Fönster för alla typer av hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.