torsdag 29 oktober 2020

Stege på taket

Stege på taket

Stort utbud av stege och ställning. Spara - På Online Shopping. Hitta lägsta priset på Takstegar. Brett sortiment på takstegar där kvalité ligger i fokus.


Stege på taket

Takbrygga som monteras lodrätt på taket. Lämplig vid taklutning under grader. Letar efter en nock-krok, ett tillbehör som fästs på stegen som håller stegen på plats genom en krok över nocken. Blir lättare och säkrare att. Stegar , bryggor, snöskydd.


Varför besvära sig med att hyra släpvagn, överbelasta bilen och skaffa sig en bula till när stegar finns att köpa på nätet – med. Ska du eller någon annan upp på taket ? Detta fasta glidskydd för väggstege monteras vid takfot och passar alla takprofiler. Tidigare så har sotarbloggen informerat om vikten av korrekta glidskydd och takstegar.


Stege på taket

Eftersom det samlas en massa frost och is på både tak och grun är det. Om du också ser till att använda stegen på rätt sätt kan du undvika onödiga olyckor. Jag har ett eternittak på en gammal statarlänga. Vid sista sotningen dömde sotaren ut allt fast den tidigare varit ok.


Stegen hänger över nocken med fyra bultar. Taksteget har ett profilerat steg för ökat halkskydd och passar alla vanligt förekommande typer av takpanneprofiler. Vidare är det godkänt för tak där.


Stege på taket

Lågpriser på hotell i Stege. En takstege är något man behöver på varje tak , främst för att sotaren skall komma åt skorstenen vid sotning. Se då till att stegen står stadigt! Beroende på takets lutning varierar. Går att montera på brygga, stege och direkt på tak.


Fördel: Personlig fallskyddsutrustning behövs ej så länge man befinner sig på rätt sida. Det ska finnas stegar eller takbryggor på taket. Ett glidskydd ska finnas vid takfoten för att stegen från marken ska kunna stå stadigt.


Säkra en stege på taket av en bil är lätt men kräver några speciella steg -här är hur! Du finner dem hos Stegcentralen. Här får du tips och värt att tänka på vid takläggning samt beskrivning och instruktioner hur du ska lägga tak på ditt hus. Lätt stege med bra stabilitet.


Ingår i galleri: Takstege.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.