onsdag 18 november 2020

Stenspräckning

Stenspräckning

Marknadsledande produkter för stenspräckning av sten, berg och betong. Patenterade produkter med bra effekt och stor säkerhet. Gör din beställning i dag! Stenspräckning Kit Stor EL 300. Spräckkilar 28mm x 300mm 275.


Stenspräckning

Välkommen till Royex pyroteknisk sprängning och stenspräckning - verktyg för säkrare bergsprängning. Vibrationssäker, effektiv och framtidssäkrad produkt för att spräcka sten, berg eller betong. Använd Fett mellan kil och Bleck , återfetta ofta och rengör vid behov. Har du ej tillgång till fett använd tjock olja) Borrdjup minst 120mm eller mer för 20mm.


Jag har en tomt som är garnerad med stenblock. Allt från bumlingar stora som en personbil, till småblock som går att bära bort. All sprängning i detaljplanelagt område kräver tillstånd från polisen. Det gäller även för så kallad stenspräckning , som är en form av sprängning. Vi är ett litet företag i Stockholm som i första hand sysslar med spräckning.


Stenspräckning

Vi använder Powertools stenspräckarutrustning som är perfekt när man stött på en sten som är för stor att hantera. Boka hjälp för stenspräckning hos oss i Stockholm! Med bra teknik kan vi enkelt få bort sten och berg precis som vid sprängning. Kontakta oss om du vill veta mer om stenspräckning. De som jobbar med krutbaserade spräckningsarbeten och utför arbeten med denna spräckteknik måste utbildas och certifieras enligt.


Vi har utbildade sten och berg spräckare Vi spräcker sten. Detta är möjligt pga att metoden är i stort sett vibrationsfri. Behöver ni hjälp med att ta bort berg och sten?


Här bryter vi lös berget. Med stenspräckning spräcker vi berg, sten, klipphällar, betong och bergknallar m. Upp till ROT-avdrag. Berg- och stenspräckning. Idag är berg och stenspräckning ett modernt sätt att ta hand om både berg och sten som ibland kan vara i vägen och med dagens tillvägagångssätt och metoder.


Rivningsentreprena stenspräckning och betongspräckning i Norrland. Vi säljer bergspräckare SUPER WEDGE och stenspräckare. Vi utgår från Stockholm men säljer över hela Norden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.