torsdag 19 november 2020

Stentrappa inomhus

Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus ? I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken. Låt den omgivande terrängen styra valet av terrängtrappa. Betong- eller stentrappa kan också väljas med tanke på miljö och omgivning. En trygg väg till den perfekta trappan.


Stentrappa inomhus

Vår filosofi bygger på kärleken till det vackra hantverket och respekten. Att gjuta en betongtrappa är inte så hemskt svårt som man kanske kan tro. Ohlis lär dig dessutom en trappformel för att få rätt höjd på stegen när du.


Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med förslag och idéer kring hur du bäst bygger din nya stentrappa. UTETRAPPA I SLITSTARKA MATERIAL. Nordiska Trappor levererar inomhustrappor av hög kvalite till bra priser.


Boka ett kostnadsfritt hembesök. Störst, först, originalet. Det borgar för att du ska få rätt pris och trygg montering. Givetvis med massiv äkta trapprenovering.


Det vanligaste träslaget i svenska trappor inomhus är fura. Ek är också ett mycket populärt alternativ, som också vinner mark på marknaden. För trappor inomhus måste man ju även ta hänsyn till takhöjden och trapphålet.


Stentrappa inomhus

Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Kalksten, marmor, granit och skiffer är utmärkta material för att skapa karaktär och atmosfär i entréer och i. Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser.


Besök Stenbolaget och beställ nu! Det tar endast några timmar att laga en skadad betongtrappa och allt behöver är en säck färdigblandad betong från byggmarknaden. Tips på lösning till betongtrappa inomhus.


HTC:a trappan om den är i betong, blir som en stentrappa. På Webbplatsen används cookies eller liknande teknik för att samla in information om ditt besök på Webbplatsen. Cookies är små textfiler som lagras på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.