måndag 28 december 2020

Timberex olja

Timberex olja

Just nu kampanj på Olja. Kvalitet till bästa pris. De är snabbtorkande, tränger djupt ner i träet, fyller upp porerna. En traditionell olja för privat miljö som ger en sidenmatt och len yta med en vacker djup ton av träets egna färger. I det breda sortimentet finns golvolja av högsta kvalité för att olja trägolv av alla.


Timberex Natural är idealisk för trägolv. Den tränger djupt ner i träet, fyller upp porerna och ger en varaktig styrka. En djuppenetrerande träolja baserad på naturliga vegetabiliska oljor och. Timberguard är en djupverkande, hartsförstärkt olja med UV-skyd för trä- och sugande stenmaterial utom- och inomhus. För underhåll av vitpigmenterade ytor.


Free är en vatten- och lösningsmedelsfri, opigmenterad olja med hög täckningsgrad för grundbehandling och underhåll av. Oljan skyddar bänken samtidigt som den låter träet åldras naturligt. Olja för trä- och sugande stenmaterial utomhus.


Timberex olja

Passar perfekt till trätrall, verandor, möbler, dörrar, båtinredningar, båtdäck, fönster med mera. Oljan ger bänkskivor, möbler och andra ytor av trä inomhus ett naturligt. Lösningsmedelsfri, snabbtorkande olja med Caranuba vax. Här hittar du ett stort utbud av skyddande oljor för trägolv.


Alltid fri frakt på hela beställningen. Extra hartsförstärkt olja för ytor med hårt slitage. This videos shows one option of applying a wood finishing oil to a floor.


Timberex olja

Note that tools and methods may vary in your area. ALWAYS read the instruction on. Det är viktigt att du följer anvisningarna noga för just den olja du köpt eftersom dessa kan skilja mellan fabrikaten.


Finns ofärgad eller i kulörerna i Teak och Bangkirai som kan blandas. Väggmaterial Wagner Wicanders ZAR. Neutralt rengöringsmedel (pH 7) speciellt framtaget för rengöring av hårt smutsade oljade trägolv. Av tekniska skäl kan färgavvikelser och detaljer avvikelser förekomma.


Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förändringar av produkterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.