tisdag 22 december 2020

Timmer pris

Timmer pris

Vill du sälja virke till Sveaskog? Här kan du ta del av aktuella virkespriser. Du kan också kontakta din lokala virkesköpare. Här hittar du Holmens prislistor för virke i olika skogsklasser.


AB Karl Hedin höjer timmerpriserna. Den ökade efterfrågan av sågade trävaror inom framförallt svensk byggmarknad har föranlett ett ökat behov av timmer till. Södra höjer nu inköpspriset på gran- och talltimmer, klensortiment av barr samt massaved. Koncernens industrier går för högtryck och behovet av råvara är stort. Få högsta möjliga ekonomiska avkastning från din skog.


Marknadsmässigt virkespris och del i vinster från Södras industrier. Priserna på våra timmerhus ändras ofta och det är svårt att ha en komplett prislista som ständigt är uppdaterad. Därför presenterar vi här ca-priser. Alla Timmerpriser-artiklar på ATL där just den taggen använts.


Timmer pris

Läs allt bra och intressant som vi har skrivit och taggat med Timmerpriser här. Mellanskog förhandlar med industrier inom vårt område för att åstadkomma så bra priser på virke som möjligt till våra medlemmar. Om du funderar på att låta bygga ett timmerhus ska du kontakta oss i god tid.


Tänk på att ritningar ska göras, bygglov ska sökas, skog ska avverkas, timmer ska. Blockat kallas timmer som sågats eller huggits plant på två sidor. Här finns en mängd knutar och tekniker att välja på. Till ett modernare bygge föredrar.


Timmer pris

Vi kan erbjuda rätt alternativ när du vill klä om ditt hus eller din stuga. Ladda ner prislistor för region Norrbotten, Sy Dala-Hälsinge eller Uppland-Gästrike. Vi har spetskompetensen att leverera rätt timmer till rätt kun i rätt tid. Berätta för oss vad just du behöver!


Det finns många namn i omlopp - men endast ett original. Timmerpanel, fasadtimmer, isolertimmer, värmetimmer, fusktimmer. Det var vi som uppfann tekniken en gång.


Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. AB Hustimmer levererar sågade och torkade hustimmerblock till byggnation av handtillverkade timmerhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.