måndag 11 januari 2021

Trädgårdsavfall stockholm

Trädgårdsavfall stockholm

Vi erbjuder säsongshämtning av trädgårdsavfall för dig som bor i villa eller radhus. Eldningsförbud gäller normalt i hela kommunen utom under vecka 1 Valborgsmässoafton och vecka 4 då eldning av trädgårdsavfall är tillåten. Vi ansvarar för sophämtningen i Stockholm och vi tar hand om saker du vill slänga.


Trädgårdsavfall stockholm

Lämna ditt elavfall, grovavfall och farligt avfall till oss. Det ska vara enkelt och smidigt så du pekar och vi bär. Pixall gör jobbet åt dig! Till en kompostanläggning lämnar du ditt trädgårdsavfall , vilket kan vara saker som löv, mossa, gräs efter gräsklippning, jor fallfrukt med mera. Vi erbjuder hjälp med hantering och bortforsling av trädgårdsavfall i hela Stockholmsregionen.


Stockholm Vatten och Avfall ansvarar för att du som stockholmare kan göra dig av med hushållssopor och övrigt avfall såsom el-, grov- och farligt avfall. Skräphämtarna i Stockholm hämtar och hanterar dina grovsopor och annat skräp. Boka skräphämtningen online. Vi hämtar det mesta som får plats i en lastbil.


Trädgårdsavfall stockholm

Behöver du slänga möbler? Inga problem vi hämtar dina möbler! Men du får inte elda när du vill och inte heller vad du vill. Trädgårdsavfall i mindre mängder är tillåtet att elda på egen tomt. Viktigt är att rök, lukt.


Som temporär lösning under sommaren kan ni ställa säckarna utanför miljöstugan, då får vi hjälpas åt att köra bort det sen. Bor du inom ett planlagt område får du elda trädgårdsavfall i form av kvistar och grenar under tre veckor på våren och tre veckor på hösten. Som trädgårdsavfall räknas gräs, löv, fallfrukt, kvistar och andra växtdelar som uppstår vid normal trädgårdsskötsel. Anlita Starcycle för bortforsling Stockholm. RuterRetur levererar effektiva avfallshanteringstjänster för bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd.


Kolet gör avfall till en resurs, binder koldioxid i marken och skapar. Vi tar hand om ditt skräp och grovsopor för privatperson, företag och bostadsrättsföreningar. Vi hjälper er med dödsbo i Stockholm , Göteborg, Malmö. På återvinningscentralerna kan köerna bli långa när vårens trädgårdsavfall ska kastas.


Nu ska Stockholm vatten och avfall för första gången en. Den mars invigdes en världsunik biokolsanläggning i Högdalen. Där blir stockholmarnas trädgårdsavfall till biokol, under produktionsprocessen bildas även.


Trädgårdsavfall stockholm

På Stockholm Exergis webbplatser använder vi cookies för att webbplatserna ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi. Kontrollera brandriskläget och eventuellt eldningsförbud via automatisk telefonsvarare för Stockholms län. För bortforsling av mindre grenar och liknande trädgårdsavfall använder vi oss utav en flismaskin modell Vermeer BC160XL med en stark 26ho Kohler diesel motor.


Vi hyr ut container för trädgårdsavfall , byggavfall eller grovsopor så du enkelt kan bli av med avfall från till exempel en renovering eller städdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.