onsdag 13 januari 2021

Transparent presenning

Transparent presenning

Presenning till täckning i PE och PVC. Marknadens största utbud i hög kvalitet. Nu , även lägre pris! Transparent presenning på 5gram Transparent PVC med synlig armering. Armeringen gör att duken blir stark.


Transparent presenning

Duken är inte klar utan har ett frostat. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Snacka om utbud av tält i olika former och till fantastiska priser. Det lönar sig att kolla med Dancover först.


Leveransen fungerar perfekt med. Stark transparent presenning för täckning av t. Egen tillverkning och produktutveckling för kundanpassade produkter. Nätbutik för företag och privatpersoner.


Svetsad kantförstärkning runt hela presenningen för. Brett Utbud med Prisgaranti. Runelandhs har allt för kontor, verkstad och industri.


Här köper du med andra ord direkt från fabrik utan mellanhänder. Kraftig nätarmerad PE presenning. Förpackningsstorlek: Boks 1: 4x 2x 5cm.


Transparent presenning

Vi har några specialare också, till exempel en smart formad presenning som skyddar motorcykeln eller mopeden när den inte används. Motståndskraftig presenning som är hållbar och enkel att hantera. Läs mer Välj butik för lagerstatus. Elastisk stropp med plastkula, 4x300mm.


Finns i flera utföranden. En presenning har många användningsområden. Den fungerar perfekt som skydd av exempelvis båtar, utemöbler, cyklar, gräsklippare under vintern. Vi erbjuder presenningar av högsta kvalitet.


Transparent presenning

Beställ enkelt online redan idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.