fredag 29 januari 2021

Träskydd sioo

Träskydd sioo

Rengör din altan med trä- och ytskydd från Sioo. Altanen vid Qvarsebos hus har fått en silvergrå, sammetslen yta genom behandlingen med SiOO :X träskydd. Den ljusa vackra lystern är mycket uppskattad. Jämför priser och läs recensioner på Målarfärg. Den senaste tiden har han uppmärksammat annonser i tidningar med reklam för Sioo :x, ett kiselbaserat träskyddsmedel.


Träskydd sioo

Effektivt träskydd – perfekt för altanen, bryggan, panel m. Verkan sker genom en nydanande fysikalisk metod enligt. Sioo Impregnering från Sioo Woodprotection AB. Det var efter samarbete med flera olika företag och personer med erfarenhet inom bland annat byggnadsvård som Herje Boström utvecklade den naturliga Sioo. Miljövänligt träskyddsmedel som ger en silvergrå träyta och motverkar smuts, mögel, alger och lätt röta.


För trallvirke, bryggor, utemöbler och annat trä. Stärker träpanelen på ditt hus och ger den en silvergrå lyster. Det finns ett antal produkter för träskydd - Sioo , Organowoo Everwood för att nämna några - vilka har det gemensamt att de är giftfria,.


Träskydd sioo

Blev redan där en fin skillnad. Använde pensel i hörnen annars var en roller på skaft enklast. Ger en slät silvergrå yta med lång hållbarhet! Välkommen till oss på Jula! Träskydd stärker och förebygger virket mot angrepp.


Gjorde behandlingen i slutet av förra sommaren efter att jag precis färdigställt altanen. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vid särskilt utsatta konstruktioner eller i de fall det är svårt att åstadkomma ett konstruktivt träskydd kan man behandla träet med någon typ av. Med dess kiselsammansättning som tränger in i. Sioo :x har tagit fram ett träskyddsmedel baserat på en barriär av kiselsyra och kalium som blir en del av träet.


Träskydd sioo

Tekniken är inspirerad av processen bakom. Ville bara höra om någon har erfarenhet av Siio träskydd ? Får ingen bonus från Sioo men kan klart rekommendera medlet. Intäkterna från auktionen går till Sjöräddningssällskapet.


Kisel gör att det skyddar naturligt mot med bland. Sioo :x Wood Protection behövde stöd för metod- och produktutveckling och provning för att kunna bredda och vidareutveckla sin verksamhet. Sioo impregnering - ger vackert och hållbart trä med minimalt underhåll!


Ytskydd som ger en len och stickfri yta med lång hållbarhet! Ytskydd Original från Sioo är ett komplement till redan behandlade ytor med Sioo träskydd. Sioo Wood Protection AB är ett göteborgsbaserat företag som tillverkar miljöanpassat träskydd för al.


Tänkte visa er resultatet av vår behandling av altanen, vi har använt Sioo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.