tisdag 26 januari 2021

Vackra hus till salu

Bonava bygger hållbara hem och levande platser. På Hemnet finns massor av fina hus och lägenheter till salu. Här listar vi några av de villor som klickas mest på Hemnet just nu. Villor till salu på Hemnet i Sverige.


Spana in de otroligt vackra husen som är till salu. Till huset hör en fin tomt om.

Rolig fakta och smarta skötselråd till fina buskarna. Vackra hus till salu från Kr. Stor nybyggd villa på Lyckorna. Fantastisk villa, med separat lägenhet, i Ljungskiles mest attraktiva område, Lyckorna.


I en gammal fiskeby, långt ut på en udde i Newfoundlan Kanada ligger två fantastiska K-märkta hus som nu är till salu för miljoner kronor. Känd för sina charmiga kullerstensgator, växter, färger, blommor och de vitmålade husen. Sagan om ringen” och drömmer du kanske om ett eget ”hobbithus”?


Då ska du titta närmare på det här magiskt vackra huset i Skåne. En hobby jag och säkert vissa andra har är att titta på påkostade hus och här är några av mina favoriter just nu :D Vellinge - 9.

Nu finns chansen att förvärva detta charmiga hus i vacker slottsmiljö ett stenkast ifrån Trolleholms. Gillar du pärlspont, kakelugnar, gamla trägolv och ett lantligt kök kan det här vara något för dig. HUSDRÖMMAR HUSDRÖMMAR VACKRA GÅRDAR.


Nu finns det flera fantastiska fastigheter till salu , från norr. Här hittar du alla våra hus , villor och fincor till salu på Mallorca. Kanske letar du efter en äldre, vacker Mallorkinsk finca på landet, ett litet hus med. Nu är villa Olastorp i Önnestad till salu ,. Det vackra tornprydda huset med stor glasveranda ligger på en parkliknande tomt med välklippta träd.


Vackert hus i Holmsveden – SÅLD! Har du ett hus till salu som du vill länka till ? Villa på Flaskbackarna – SÅLD! Härligaste huset för lata sommardagar och skönt uteliv är till salu på Österlen.


Kliv ut på trädäcket och möt Skånes vackra vidder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.