tisdag 26 oktober 2021

Ventilerad fasad

Ventilerad fasad

Tänkte bara förmedla en liten ny erfarenhet vi har lärt oss ang ventilerade fasader med Aquapanel. Vi fick vår fasad bytt av FKK AB. Vi hade enstegstäta putsad fasad och bytte till ventilerad fasad (också med puts som ytskikt).


Ventilerad fasad

Europrofil AB är Nordens ledande producent av stålprofiler till byggindustrin. Huvudkontor och produktion finns beläget i Nora, i. Eurofox bärande lättsystem för ventilerad fasad erbjuder stora möjligheter. Vårt system är inte bara innovativt med optimerade och utarbetad detaljer för.


Isoleringssystem mot mark. Vi erbjuder produkter inom Fasad , Interiör, Golv och Betong. Vi ger dig råd om hur byggnaden bäst bevaras och skyddas på lång sikt.


Produkterna som ingår i det kompletta ventilerade fasad -systemet säljs under namnet Serpovent av Weber som står för teknisk support och systemansvar. Ventilerad avståndsprofil avsed för Serpovent EF fasadsystem. Klimatväggen uppnår det önskade U-värdet med en tunnare. Profilen finns i två varianter en som är 15mm hör som används när et isolerat och ventilerat.


VENTILERAD KERAMISK FASAD Beprövat klassiskt fasadsystem som har. System med synliga och dolda clips. Putssystem anpassat för framförallt omputsning av tidigare putsade fasader.


Ventilerad fasad

Funktion och design i optimal kombination. Tänk på följande vid utformning av tegelväggar. REDAir FLEX er et innovativt, system, til ventilerede facader, som giver en energieffektiv, enkel og holdbar løsning med en attraktiv totaløkonomi. En tegelvägg absorberar vatten. TENMAT ventilerade brandstopp för takfot och yttervägg möjliggör en enkel och kostnadseffektiv lösning för att stänga en luftspalt vid händelse av en brand.


REDAir LINK är ett system för snabb och enkel montering av fönster och dörrar i ventilerade fasader. Läs om systemet och titta på videopresentation här. När puts används på ventilerade fasader har flera av de olägenheter som förknippats med puts på våra breddgrader reducerats. ISOVER Fasadskiva ingår i Weber Serpovent EF, en ventilerad putslösning som tagits fram tillsammans med Weber och Gyproc. Jag har problem med ett stort hus som i nuläget har trästomme.


Ventilerad fasad

Vi vill ha en putsliknande fasad. Snygga och moderna fasader med känsla för kvalitet. Komplett leverantör av framtidens fasadmaterial med ett egenutvecklat och patenterat fasadsystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.