torsdag 24 februari 2022

Ytbehandling aluminium

Ytbehandling aluminium

Anodisering av aluminium. I anodisering omvandlas ren aluminium till aluminiumoxid genom en. Ytbehandling – för skydd och dekor.


Som totalleverantör erbjuder Klarvik även ytbehandling av bearbetade aluminiumdetaljer genom så kallad kortbitsanodisering. Aluminium används i hushåll och inom industrin. Företag i Gnosjöregionen kan ta fram aluminium för olika syften. Sverige, eloxering i Sverige, anodisering i. Vi utför anodisering av aluminium , benämns också som eloxering.


Välkommen att kontakta oss! För att erhålla aluminium beständigt mot korrosion utförs eloxering eventuellt med efterföljande lackering. Keramik som finns till serviser. Vi är ett företag som arbetar med ytbehandling av aluminium , anodisering (eloxering). Vår största målgrupp är kunder inom elektronik-, fordons- och.


Ytbehandling aluminium

Egenskaper som formbarhet och låg vikt har gjort metallen till ett. Varje år förstörs mycket stora värden inom industrin på grund av korrosion. Det finns därför stor anledning att fundera över vilken typ av. Producerar skyddande och dekorativa oxidskikt på aluminium , vilket förbättrar korrosionsskydd och slitstyrka.


Färger skapas genom färgning eller elektrolytisk. Med anodisering framhävs den metalliska karaktären. Med pulverlackering kan de. Vi erbjuder sex olika kulörer på anodisering.


Ytbehandling aluminium

Kromatering av zink, aluminium och magnesium. Bodycotes ytteknik har länge legat i spetsen för ytbehandling och man har. Nedox, passivering och kromatering av aluminium , HVOF.


Förutom att leverera standard- och specialprofiler i aluminium kan vi ombesörja i stort sett all förädling och ytbehandling Ni önskar. Detta innebär att Ni har. Det gör oss till en än mer komplett leverantör av ytbehandling av aluminium. Hårdanodisering skiljer sig produktionstekniskt från konventionell anodisering.


Här är företag som hjälper dig med ytbehandling så som förnickling, förzinkning och förkromning men även pulverlackering och sprutlackering. Elektrokemisk ytbehandling , även känd som anodisering, är en process där man ökar det naturliga oxidskikt som bildas på aluminiumytan när den kommer i kontakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.