måndag 21 mars 2022

Vitpigmenterad golvlack

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Pall-X Pure är en lätt vitpigmenterad vattenburen 2-komponents lack klassad för offentlig miljö med hårt slitage. Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett.


Efter ett par dar kom jag på att jag nog borde ha köpt vitpigmenterad golvlack istället. Vi har ett gammalt furugolv som vi ska slipa, samt sen lägga på vitpigmenterad lack (lager med pigment och lager utan). Vi levererar Stavparkett , massiva trägolv , slippapper och ytbehandlingar för trägolv. Vitpigmenterad olja på tidigare antikbetsad möbel.


Rivit upp gräsmattan och fylla ut med gammal gräs? GOLVLACK GOLVOLJA eller. Det vanligaste sättet att förnya golv är att använda golvlack. Lacka inte på ett lutat golv.


Beskrivning: Vattenhaltigt golvlack för trägolv inomhus. Vattenburen, vitpigmenterad lack som ger en mycket rengöringsvänlig yta som inte gulnar. Bäst blir det med ett gran- eller furugolv, men det går även med andra träslag, till exempel ek (ej laminatgolv). Golvlack skapar en slitstark yta på trägolvet genom att lägga sig som ett skikt ovanpå detta. En ytterligare fördel med ett lackat golv är att det är.


Alltid bra priser på Lack hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Herdins Golvlack är en 1-komponent vattenburen golvlack för trä- och parkettgolv inomhus. Läs mer Golvsåpa Barlinek.


Damian, Jag har vitbetsat mitt nyslipade ekparkettgolv med Alcro vitbets. På baksidan av burken står det att man ska lacka med Alcro golvlack eller klarlack. Dessutom bleker den obehandlat trä.


Linoljesåpa löser smuts effektivt. Vi vill nu behandla dem med vitpigmenterad matt golvlack för att få samma färg som förut, men med lättare underhåll. Hur tycker du att vi ska göra. Alcro Klar Trälack matt är en vattenburen, snabbtorkande, hår tålig, mycket klar och blank akrylatklarlack.


Vitpigmenterad golvlack

Underhållsolja Strong finns i natur och som vitpigmenterad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.