tisdag 12 juli 2022

Xlent trall

Xlent trall är den absolut finaste furutrallen vi kan erbjuda. Virkeskvaliteten är likvärdig med invändiga massiva furugolv och lister. Noga utvald kvalitet genom. Impregnerat trallvirke med fyra hyvlade sidor och runda hörn för bl. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Trallvirke för altaner G4-2. FURUTRALL XLENT III OBE 28X120. Utseendemässigt så håller virket också en högre kvalité då knastarna är mycket finare jämfört med sydsvensk trall.


XLENT trall är finare, innehåller inga virkesfel och har en jämn kviststruktur, den har inga sprickor och har en len och fin yta. Detta är den absolut finaste trallen vi kan erbjuda. Edit: den trallen jag menar är deras XLENT TRALL som tydligen ska vara sorterad i flera led.


Det här är absolut den finaste trallen vi kan erbjuda. Vissa träslag kan lämnas obehandlade om man önskar en grå yta. Annars är det vanligast att man oljebehandlar sin trall. Snålade lite o köpte staketribbor 28xpå byggmax. Tryckimpregnera klass NTR AB.


Impregnerad furutrall är det perfekta materialet att använda för att bygga altaner, uteplatser och andra konstruktioner utomhus. Forma din egen uteplats och skapa något utöver det vanliga. Har du brunimpregnerad trall och vill behålla färgen så får du olja den med brunpigmenterad olja.


Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen. Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Kärntrall är helt obehandlad och kräver ingen. Visa Produkt Professionell rådgivning.


Telefontid alla dagar 08. Altan och trall En kortfattad altanguide. XL trall kostar lite mer men är definitivt värt det. Virket har färre och friskare kvistar och har en bättre formstabilitet och finns i flera längder.


X 1H otryckt trall ,Norrl. Otryckt hyvlad trallbräda i furu. Virke från Norrland vilket borgar för mycket hög kvalité. Priserna gäller för mm trall , det vill säga de bräder som utgör golv på träaltaner.


BYGGRESULTAT LYCKADE I GRUMS I VÅLBERG BYGGRESULT I EDSVALLA. Bryggtrallen är en trall i toppkvalitet som tas från norrländsk kärnvirke. Funderar på om det är fel på min trall som ger stickor, så man kan reklamera, eller om man helt enkelt får räkna med stickor i lärk?


Xlent trall

Fake news är i tiden och det påstås att vår XLENT-trall har färre kvistar, bättre ytfinish och kommer från tallens alla bästa delar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.