fredag 16 december 2016

Dörr u värde

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Tidigare typgodkändes svenska dörrar. U -vädet visar hur energieffektiv ytterdörren är.


Dörr u värde

Ju lägre värde desto bättre isolering. Här ett foto som visar kondensen idag på ett gammalt (nästan år) 3-glas fönster. Alla har dessutom ett lågt u - värde vilket betyder att de isolerar bra både mot kyla och vind. Enkelt att installera ny dörr Att renovera hemma är roligt!


Möjligheternas dörrar finner du här. Clever-line är en serie med funktionella ytterdörrar av god kvalitet. Vi sätter en ära i att utveckla dörrar som skall hålla minst lika länge som de vi tillverkade för över år. Det innebär att de är energieffektiva och bra isolerade. Systemet passar utmärkt till.


White Arkitekter Braid 1Tanken med Braid var att skapa en dörr som ger ett mjukt och välkomnande intryck vid entrén. Dörren kan med fördel användas som innerdörr innanför äldre tamburdörrar som man. Dörren och dess karm är i verkligheten något mindre än dessa 9xdm då det måste finnas plats för isolering.


Fönstrets u - värde anger hur energieffektivt fönstret är. En ny ytterdörr kan du utrusta med både praktiska och snygga tillval. Sparkplåt, dolda gångjärn, lägre u - värde , brandklassad dörr och ljudklassad dörr är. Det individuella uttrycket i kombination med hög kvalitet,.


Dörr u värde

U - värde (isoleringsförmåga). Alla dörrar har slät insida på dörrbladet. Ytterdörrar från Dala Dörren och Kaski då vet man att man får en ytterdörr som håller måttet.


Sapa Thermo utvecklad med tydlig fokus på energi och prestanda. När du köper en dörr från Effektdörren kan du vara säker på att de uppfyller alla rådande krav gällande certifieringar och energikrav. Tack vare sin släta yta är dörren enkel att hålla ren,.


Dörr u värde

Glasad ytterdörr med lågt u - värde , Vecka 16. Ca bättre u - värde i jämförelse med dörrar av stålramskonstruktion. Bruten köldbrygga i karmen.


Vridstyv aluminiumkarm med integrerade spår för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.