måndag 19 december 2016

Gummimatta jula

I vår webbshop hittar du alltid något som passer. Gummimatta som metervara eller på rulle. Köp mattor av högsta kvalitet online! En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Industriprodukter på Internet.


Stort utbud och bra priser.

Roligare trädgårdsarbete och en trivsammare utemiljö. Riktigt tålig gummimatta som skyddar garagegolvet från t. Den robusta konstruktionen gör att mattan lämpar sig. Införskaffar du en rejäl gummimatta hålls golvet i källaren, garaget eller verkstaden skyddat medan du mekar,.


På Jula siktar vi högre. Praktiska bagagerumsmattor i gummi som skyddar bagageutrymmet. Klipps till för att passa din bil. Välkommen till bil- och garagetillbehör hos Jula !

En effektiv smutsstoppare med räfflad yta. Tillverkad av polypropen med baksida av latex. Vi gör trädgården trivsammare.


Smalräfflad gummimatta lämplig för bil, båt, husvagn, lastflak, som gångmatta etc. Denna matta är lite tyngre och ligger därmed bra. Jämför priser och läs recensioner på Biltillbehör. Slitstarka gummimattor av naturgummi.


Avsedd som golv i transportfordon och lokaler som är utsatta för slitage. Teknisk data Ovansida: Bubbelprofil Material: nyprod. Tjocklek: mm Vikt: Ca. Kontorsmöbler av högsta kvalitet.


Ban rep, kedjor och stolpar. Vardagar mellan 07:och 17:00. Info för jula gummimatta. Få resultat från sökmotorer i en! Dessutom minimerar de praktiska gummimattorna risken för halkolyckor för dig som vistas i stallet,.


Skyddar golvet mot repor från träningsredskap.

När det kommer till valet av en arbetsplatsmatta eller en gummimatta måste man tänka på vilket behov man har först och främst. Behöver du en ergonomisk. Vi erbjuder ett brett sortiment av gummiduk och gummimatta med hög kvalitet.


Sån där randig gummimatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.