tisdag 7 februari 2017

Akustikmatta

En naturgummibaserad akustikmatta , som har en integrerad ångspärr. Ljudisolering, bullerisolering, absorbent, akustikmattor, akustikmatta , stegljudsdämpning, stegljudsdämpande, stegljudsmattor, stegljudsmatta, ljuddämpande. DECIBEL Akustikmatta är avsedd att kombineras med flytande parkettgolv i såväl massivt som lamellutförande alternativt laminatgolv. Aprobo AB är tillverkare av bla. Högeffektiva akustikmattor - professionell ljudisolering och -dämpning direkt från tillverkaren med kostnadsfri rådgivning.


DECIBEL 2: Akustikmatta för kombination med flytande parkett. Decibelmattorna finns i fyra utföranden. Tarkett tillverkar och säljer golv- och väggprodukter för hemmiljö och hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö. DECIBEL 1: Akustikmatta för kombination med Linoleummatta. Många upplever att det ger en stabilare konstruktion och merkostnaden mot att lägga en akustikmatta är kanske inte mer än 10–procent med vana läggare.


Hej, Vi håller på och ska beställa golvet till vårt nya hus och jag har lite funderingar kring underlaget som golven skall läggas på. AKUSTIKMATTA AV GUMMI SÅ SKAPAR DU RIKTIGT TYSTA RUM! Finns i över 3färger och i mer än olika strukturer! Stegljudsmattor för alla typer av golv och pågjutningar.


Akustikmatta

Akustisk isolering för parkett, klinker, linoleum m. SKIVA mm, spånskiva med yta i högtryckslaminat HPL (bok, björk, vit el. grå) alt. En unik 3-i-1-teknologi ger EdB en kraftig reduktion av trum. Asto Asto Ett litet format kräver samma omsorg som ett större. Steno Terrazzo kan installeras direkt på en bestämd akustikmatta och når då en stegljudsförbättring på 19dB.


Bland våra kunder är många av de större butikskedjorna med butiker i hela Norden ex. Patenterat akustikunderlag för löslagd färdigparkett och laminat. Stadium och Apoteket Hjärtat. Våra golv ligger även på sjukhus. En akustikmatta som läggs under vinylgolv med klicksystem.


Akustikmatta

Klinker, lagd på akustikmatta , i anslutning till köksinredningen. Vardagsrummet, sett från köket i en trerumslägenhet. Steg- och trumljudsdämpande underlagsmaterial för laminat- och parkettgolv. Moderna flytande laminat -och parkettgolv har betydligt sämre ljudegenskaper än.


I allmänna utrymmen och klassrum valdes en akustikmatta med upp till 19dB stegljudsdämpning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.