tisdag 7 februari 2017

Hyra högtryckstvätt

Hyra högtryckstvätt

Allt för din arbetsplats. Heltäckande utbud av kontorsvaror. Kolla in vårt sortiment. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Omsorg från topp till tå!


Besök någon av våra Lagershopar eller handla på netonnet. Rätt utrustning på rätt plats. Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar.


Hyreshuset i Sollentuna tänker ECO. Prisinformation: Samtliga priser är exklusive moms! Vi reserverar oss för ev. Uthyrning kan vi på HyraHyra. Hos oss hittar ni allt från.


Hyra högtryckstvätt

Hyrpoolen har ett brett sortiment av nya och fräscha maskiner. Hos Liljekvists kan du hyra allt från motorsåg och häcksax till högtryckstvätt. Flexibilitet, det är en av anledningarna till att det många gånger är smartare att hyra än att köpa. För att du som kund ska vara flexibel krävs.


Högtryckstvätt finns att hyra och kostar 1kr för två timmar. Var vänlig boka tvätten senast dagen innan. Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Göteborg med omnejd.


Hyra högtryckstvätt

Kontakta oss så hjälper vi dig. Se priser för uthyrning av högtryckstvätt från Kärcher och maskiner till vedklyvning. Du kan hyra ifrån vår butik eller genom att kontakta BoMiG via telefon. Fri frakt och öppet köp i dagar!


Vårt motto är att du som kund skall få rätt hjälp i rätt ti vare sig det gäller hyra av maskiner, eller att få pressat en ny hydraulslang. Hyr de rätta maskinerna och verktygen hos oss. Med de rätta maskinerna går jobbet mycket snabbare och enklare. Dessutom är det smart att hyra ! Välkommen till Växjö Maskinuthyrning!


Behöver du hyra någon typ av maskin eller verktyg? Oavsett om det gäller smutsiga utemöbler eller en lerig cykel så kan en Nilfisk högtryckstvätt hjälpa dig att älska dina saker igen. Till bilen och hemmet En högtryckstvätt kan du använda till många saker, men framförallt till biltvätten.


Att kunna spola av bilen i högtryck gör att du.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.