tisdag 14 februari 2017

Dörrhandtag innerdörr retro

Dörrhandtag innerdörr retro

Köp dörrhandtag på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Kampanj på Innerdörrar Nu med lägre pris och hemleverans! Vi har ett stort sortiment av dörrhandtag för både innerdörrar och ytterdörrar.


Dörrhandtag innerdörr retro

Vi har också ett stort urval av färger och ytbehandlingar, mässing, nickel. Trycke av förnicklad mässing. Komplett med rosett för träskruv.


Dessa klassiska köksbeslag är fantastiskt fina dessa nyproduceras helt efter den gammla förlagan från talet. Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr. Klassiskt handtag till innerdörr i obehandlad mässing.


Ett stort utbud av traditionella dörrhandtag gör det möjligt att få den rätta tidsandan och känslan till huset eller lägenheten. Stort utbud av dörrhandtag i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Elektronik och Prylar i Retrostil. Beställ online, snabb leverans! Vi har ett brett sortiment med kompletta dörrhandtag både för innerdörr och ytterdörr i gammal (klassisk) stil fram till funkis i både mässing och förnicklat.


Retroinspirerat dörrtrycke till innerdörrar. När du letar efter dörrhandtag och dörrtrycken så hittar du ett brett sortiment av produkter hos Habo. Hitta dina favoriter och låt dig inspireras av oss. Dörrhandtag Innerdörr Retrostil.


Dörrhandtag innerdörr retro

Köp moderna dörrhandtag till innerdörr och trycken hos oss på Barahandtag. Hos oss hittar du mestadels moderna dörrtrycken till innerdörrar. I innerdörr Retro har vi hämtat inspiration från södra Frankrike. Dörren är en klassisk spegeldörrskonstruktion där franska lister ramar in varje spegel.


Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Vackert gammaldags dörrhandtag med tre stycken pärlränder. På K-rauta hittar du dörrhandtag med smidig hemleverans. Vi erbjuder högkvalitativa dörrhandtag och dörrtrycken från bland annat Assa och Habo.


Standar passar ytter- och innerdörr. Dörrtrycken med sekelskiftes stil gjuten i mässing är den fina kombinationen av nutidens material. Levereras inom 2-vardagar.


Gå till produkt Lägg i varukorg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.