fredag 17 februari 2017

Rengöra äkta matta

Europas största utbud av äkta mattor. På alla beställningar inom EU. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. En annan metod är att gnida kraftigt med handen på mattan och om din hand blir smutsig är det en bra idé att rengöra mattan.


Behöver din matta fräschas upp och rengöras? Rengör din matta effektivt med våra rengöringsmetoder.

Oavsett om det är en orientalisk eller vanlig matta. Newsner Knep Så rengör du mattan som ett proffs. Här är smarta knep alla kan ha nytta av. Mattor är inte en naturlig prydnad och del i varje. Mattvätt mot mal, sträckning av bubblig matta , fläckborttagning och rengöring av mattor.


Du ska aldrig, aldrig piska en äkta matta ! Skaka, vädra eller dammsug. Ull rengör sig självt när det kommer ut i friska luften.

Det finns många mer eller mindre beprövade knep när det kommer till städning. I morse visade experten Marléne Eriksson ett lite mer udda inslag - att rengöra. Att hålla mattan ren och fräsch är en viktig del av ett fräscht hushåll.


Rengör den med kallt vatten och såpa eller textilschampo p. Tvätta mattor : Lägg till ordentligt med bikarbonat på den matta som du vill rengöra , låt det stå under natten, och dammsug den på morgonen. En guide till mattvätt Se till att du har fläckborttagningsmedel för din matta hemma. Ju snabbare du behandlar din fläck desto större chans att fläcken försvinner. Läs vår guide om hur du kan tvätta och rengöra din matta hemma, utan att behöva ta med den till kemtvätt.


Effektiv och smidig fläckborttagning med Vanish! Snygga mattor till bra priser. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Stort utbud äkta mattor i alla prisklasser.


Beställ hem och prova, betala sen. Bästa stället att fynda mattor! Mattor med gummibaksida, också kallade gummerade mattor , kan du spola av med ljummet vatten och milt rengöringsmedel. Jag har hört att bästa sättet att rengöra mattor på är att lägga ut dom i snön några. Om handknutna och handtuftade mattor sköts på rätt.


Alla mattor luddar av sig ett tag och.

Piska inte dina äkta mattor , borsta dem hellre. Rejäl kyla är bra även mot eventuell ohyra såsom pälsängrar och mal samt deras ägg. Tur att jag inte rekommenderade högtryckstvätt, vilket en ungkarlsvän gör på sina stora äkta mattor varje sommar.


Hur tar man bort fläckar på mattan ? För att få ett gott resultat bör du rengöra hela mattan när du har fått bort fläcken. Orientalisk mattrengöringsguide – Hur man gör rent en orientalisk matta. Att göra rent en orientalisk matta är en uppgift som du förhoppningsvis inte behöver.


Hemstädning – så rengör du mattan. Mattan är en detalj som man lätt glömmer bort när man ska städa därhemma, och att städa en matta har sina speciella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.