fredag 28 april 2017

Dimensionera limträbalk

Dimensionera limträbalk

Limträ för bärande konstruktioner. Stort utbud av limträbalkar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Appen ger lastförutsättningar och föreslår balkdimensioner för.


Lathunden är en gratisapp och ett smidigt arbetsverktyg för dig som arbetar med trä. Med Lathunden får du direkt i mobilen veta vilka dimensioner som krävs för. Här visas hjälpmedel för dimensionering av tak, grunder, bjälklag, stolpar och pelare, bullerskärmar och broar.


Altan med takkonstruktion. Håller på att modifiera en befintlig altan (med tak). Reparerbarheten är hög och delar av en limträbalk eller limträpelare kan vid behov bytas ut. Programmet riktar sig till alla som har behov av att snabbt och säkert kunna dimensionera och kontrollera balkar, pelare och träförband enligt Eurokod. Men e det bärighet och svikt som gör att man hellre vill ha en limträbalk eller?


Jag bor ju i göteborgs trakten så snö risken e ju inte alltför. Säkerhetsklass klimatklass 1. Byggbeskrivningar är till för dig som vill bygga i trä. Exempel på dimensionering av limträbalk till småhus finns i Lathunden från Svenskt Trä.


En limträbalk består av flera lager av trä som först torkats och därefter limmats ihop under stort. På motsvarande sätt skall också pelarna dimensioneras. Martinsons lagerför följande sortiment som säljs och i vissa fall lagerhålls hos våra återförsäljare. Standardsortiment Sverige.


Välkommen till dimensionera. Affärsområden och tjänster. Vår projektverksamhet Byggvaruhandel. Dimensionera med Lagerbalksprogrammet! Info för limträbalk dimensionering.


Få resultat från sökmotorer i en! Frågan är hur jag ska dimensionera allt. Stolparna är ju ihopslagna 45×9. Fackverk tål förhållandevis stora laster och är enkla att dimensionera.


Den nya versionen innehåller en rad förbättringar och utökad funktionalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.