fredag 28 april 2017

Dörrar gammal stil

Dörrar gammal stil

Stort utbud av dörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Kvalitet direkt från tillverkaren! Nu , även lägre pris! Att köpa nya fönster och dörrar , men i gammal stil , är många gånger ett bättre och billigare sätt än att vårda sina gamla hus än att restaurera det gamla. Jag heter Ove Wikénius och jag driver Dalfors Snickeri i byn Dalfors, som.


Var kan man hitta en ytterdörr i gammal stil som inte kostar skjortan? Varianterna man hittar på byggvaruhusen ser ju ut att vara gjutna i plast,. Har du svårt att hitta en ytterdörr i gammal stil ? Vi kan tillverka den åt dig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!


Fönster och Dörrar i gammal stil. Ytterdörrar RM Dörren är en ytterdörr som tillverkas i gammal traditionell stil ! RM-basic-spår är vår enklaste kundorderdörr och har endast dekorspår på. I vårt eget snickeri bygger vi, på ett hantverksmässigt sätt, dörrar i traditionell stil.


Dörrar gammal stil

Ett klassiskt spanjoletthandtag i mässing gammal stil f. Vi har två grundmodeller av dörrar i gammal stil , spegeldörrar eller paneldörrar, … Specialmått på ytterdörrar kostar inget extra. Epokfönster passar perfekt för dig som vill ha ett gammaldags fönster med klassiska profiler, och samtidigt få alla fördelar som ett modernt fönster har. Re: Nya innerdörrar i gammal stil. Det man kan göra om man vill få tag på gamla dörrar billigt är att ringa runt. Vår affärsidé är att tillverka tidstypiska dörrar och fönster i gammal stil som är tillverkade med högsta kvalité och som erbjuds till bra priser.


Träfönster kulturfönster i gammal stil som gamla fönster. Gillar du denna sidan om fönster och dörrar ? Traditionella beslag till dina dörrar. Allt är tillverkat efter gamla, klassiska modeller som passar i både äldre och nyare hus och lägenheter. Din gamla dörr - fast tryggare. En förädlad säkerhetsdörr går att anpassa så att de är svåra att skilja från originaldörren.


Dörrar gammal stil

Varje dörr blir stilanpassad. Pardörr i gammal stil med sidoljus byggd efter gammal förlaga som sedan blev innerdörr Handmålad med. Här har vi lite blandade dörrar i gammal stil. Ett dörrhandtag eller dörrtrycke ska inte bara öppna och stänga en dörr. En ytterdörr från Söderport ger ditt hus stil och elegans.


Våra dörrar blir ett smycke på ditt hus. Välkommen till Söderport AB! Vi tillverkar dörrar i gammal traditionell stil men med en del inslag av avancerad teknik.


Dörrar gammal stil

Vi använder vårt hantverks kunnande och mycket mänsklig kraft läggs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.