tisdag 27 juni 2017

Anläggningsjord gräsmatta

Anläggningsjord gräsmatta

En jord perfekt för din gräsmatta och andra anläggningsytor. Stabil jord som inte sjunker ihop med tiden. Hur anlägger man en gräsmatta ? Anläggningsjord TerraGot En jord som är perfekt för din gräsmatta och andra anläggningsytor. Hur lyckas man med att så gräsmatta ? När är det bäst att så gräs? Komplettering till anläggningsjord för gräsmatta.


Christian Bremer i Gräsmatta. Matjord till gräsmatta med glasbitar. Om det ska föreställa en riktig anläggningsjord för gräsmatta så ska det inte vara så stora stenar i den.


Någon måste ha gjort något fel nånstans i processen. Välj gräsfrön efter hur du tänker använda gräsmattan. Välj också efter var gräsmattan ska anläggas. Med Stenbolagets gräs på rulle får du en tät och grön gräsmatta på nolltid. Beställ med leverans eller hämta i någon av våra.


Anläggningsjord gräsmatta

Jorden är ofta gödslad med NPK fullgödselmedel och kalkad med kalkstensmjöl. Glöm inte bort att jordförbättra gräsmatta , växter och trädgårdsplanteringar genom att tillföra strukturbyggande material som mull, torv, flis, grus eller. Vi säljer jord från en av Sveriges främsta jordleverantörer, Rölunda Gård! Vi säljer Eko Plantjor Barkmull, Toppdress och Kogödsel i säckar om liter!


Jor frön, vatten och gödning. Det är de fyra komponenter som behövs för en fin gräsmatta. Vanligtvis när jag köper planteringsjor toppdress. Att så gräsmatta gör man bäst under våren eller under tidig höst.


Anläggningsjord gräsmatta

Om du anlägger ny gräsmatta under våren är det viktigt att du passar noga med vattningen. När du ska anlägga en gräsmatta behövs ett bra underlag. Hur mycket jord du behöver lägga på tomten beror på vad som finns på ytan till att börja med.


Vi på Mälarturf vill naturligtvis att din gräsmatta efter det att den skördats från våra fält skall få fortsätta att växa under goda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.