tisdag 27 juni 2017

Förskola till salu

Förskola till salu

Förskola till salu – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Prenumerera på våra nyhetsbrev och håll dig uppdaterad med nyinkomna företag och fastigheter till salu. Vi har nu 2förskola till salu från Blocket.


Förskola till salu

Bolaget bedriver privat förskoleverksamhet som ett alternativ till de kommunala förskolorna. Bolagets förskola bedriver traditionell förskoleverksamhet med en. Kolla in de finaste skolhusen som är till salu just nu! Många drömmer om att bo i gamla skolhus.


Förutom en spännande historia så brukar husen ha stora ytor,. KALIX KALIX Karlsborgs nedlagda förskola går ut till försäljning inom kort. Skellefteå kommun vill sälja förskolan Katten Jansson och att köparen ska flytta byggnaden från platsen. Tomter till salu på Hemnet i Saltsjö-Boo, Nacka kommun.


Förskola till salu

Vill du köpa ett företag? Här hittar du de objekt som är till salu i dagsläget, allt från restauranger till verkstadsföretag. Hör av dig till oss idag. En väldigt fin lokal är nu till salu i stans charmigaste kvarter i Haga. Lokalen ligger längst ner i ett sekelskifteshus med vackert.


Tidigare annonser till salu. Stadsdelsförvaltningen arbetar på uppdrag av politikerna i stadsdelsnämnden med service till invånarna inom förskola , skola. Sveriges största marknadsplatser för Företag till salu. Alla skolor och flera förskolor i Jämjö är till salu på den privata marknaden. Karlskrona kommun ska sälja bostäder och fastigheter för drygt en.


Förskola till salu

Bostäder till salu på Vretalund Hidinge Förskola , Lekeberg hittar du på Booli. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att. Brf Brick Lindbacken – nu endast ett hus kvar till salu. Lokaler för förskolor - Vi hyr ut förskolemoduler till nästan alla landets kommuner, och ett flertal fristående förskolor.


När din kommun står inför behovet av fler avdelningar till en befintlig verksamhet eller att ett nytt bostadsområde behöver en ny förskola – då har vi. Byggnaderna är i två plan och är i mycket fint skick, vi har ett antal till salu i varierande utvändig kulör: rö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.