tisdag 24 oktober 2017

Bandyklubba komposit

All tillverkning sker i Varberg, Sverige. Vår långa erfarenhet av komposit och vår erfarenhet av och förståelse för hur de olika materiale n fungerar tillsammans är en annan mycket viktig faktor. En mycket bra innebandyklubba för spel i skolan, ej godkänd för seriespel. Klubban är vänsterställd med skaft av glasfiber, flex 36. Modellinfo: Modell 3böj snake vikt.


Info för bandyklubba komposit. Få resultat från sökmotorer i en! En klubba som vi har jobbat på i över ett års ti med en massa tester av olika spelare.


Materialet har vi själva handplockat, vägt och testat för att få. Carbon composite blade wrap - Interior. Bladet har lite extra ma.


GT-Klubban Komposit Röd : Hook 4. Varje utespelare använder en bandyklubba gjord av trä eller komposit. Sonic composite innebandyklubba. Ordinarie pris 39kr. Bandy Bollar: Godkända av SBF. GRATIS annonsering för alla.


Annonsera begagnade och nya saker. Get without the ads. Test av KOSA Composites bandyklubba by Sigge Loffeish. Vi är specialister på innebandy. Titta även på skaftprofil och vikt för att matcha dina behov.


Det visade sig som jag trodde att de nya sortens komposit klubbor inte var en större hit. Unihoc Epic Composite LEFT. Klubban har en komposit skaft och dubbla blad. Innebandyklubba från Stiga. För både vänster och högerspelare.


I höstas fick han idén att utveckla en bandyklubba av komposit och fick kontakt med en tillverkare i Kina. Jag kan ju egentligen ingenting om bandy. Vid köp av ishockeyklubbor av valfria CCM modeller drar Vi av på det totala priset som kommer stå på ordern och orderbekräftelsen.


Bandyklubba komposit

Alla bandyklubbor från Kosa är 1cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.