tisdag 24 oktober 2017

Frostad film till fönster

Frostad film till fönster

Måttanpassa dina fönster online och beställ enkelt med hemleverans. Stort sortiment av Altandörrar. Sp, Traryd och Dala Fönster. Beställ online, vi skär till och skickar.


Frostad film till fönster

Webbshop för Fönster Film - tusentals nöjda kunder. Fästes med självhäftande film på baksidan. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak.


Du kan dessutom köpa frostad fönsterfilm till Sveriges förmodligen lägsta. Frostad fönsterfilm skyddar mot både insyn och. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur man kan använda folie till insynsskydd på fönster.


Frostat glas i självhäftande folie för fönster. De fästs med statisk elektricitet och det går att ta bort och flytta till ett annat fönster. Film med frostat glas utseende används ofta på fönster i badrum, där man inte önskar insyn men gärna vill få in ljus.


Rätt film , på rätt glas – till. När du vill skydda fönster och kanske också glasdörrar från insyn behöver du ett mer eller mindre transparent insynsskydd som släpper in visst ljus och kanske. Vi erbjuder måttbeställda fönster. Våra Fönstermästare hjälper dig! Den bästa lösningen för ditt hus.


Frostad film till fönster

Välj det fönster som passar dig. Ditt fönsterbyte ska vara enkelt. Har du ett fönster med onödigt mycket insyn? Då har vi smidiga lösningar på film.


En av de mest populära av våra fönsterfilmer ser ut som frostat glas. Till varje foliebeställning,. Folien passade perfekt enl de beställda måtten och det var enkelt att montera den på fönstret ,. Bronze Matt Dekor är en frostad dekorfilm med mycket bra värme och bländningsreduktion. Filmen används till avskärmning av rum i kontorsmiljöer, utskärning av. När fönster skall förses med insynsskydd så är frostad film en perfekt kombination av transparens och avskildhet.


Frostad film till fönster

Välkommen till Decona AB. Söker du insynsskydd som är både lätthanterligt och snyggt är detta det självklara valet. Självklart skadas filmen inte och den lämnar heller inga märken på fönstret.


Nu skär eller klipper du till filmen så att den är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.