tisdag 28 november 2017

Lacka furugolv

Köp furugolv på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser! Eftersom mjuka trägolv rör sig mer än hårda bör du inte välja ett för styvt lack till exempel ett furugolv. Alcro Lacka Golvlack ger dina trägolv den. Har du fått ytliga repor i ett lackat trägolv kan du slipa med fint sandpapper efter att du rengjort golvet och sedan lacka på igen.


Lacka trägolv Visst är nyslipade och lackade trägolv otroligt vackert?

Blank lack ger ett skinande golv, matt lack ger samma känsla som ett oljat golv men en. Vad är bäst att behandla golv med? Oljan tränger in i träet och gör att ytan blir fuktavvisande.


Lack lägger sig som en skyddande hinna på träet. Det ser bra ur, har varken torkat ihop eller. Du har precis slipat det gamla trägolvet, eller kanske rentav lagt ett nytt, så nu funderar du på vilken behandling som är bäst: olja, lack, vax,. Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong, trä och parkett.


Kan man olja och lacka furugolv ? Har just köpt ett furugolv 26X 1mm som jag ska lägga i min lägenhet,.

Spara - På Online Shopping. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! I denna gör-det-själv film om att lacka obehandlat trägolv får du några goda råd om hur du lyckas på det bästa sättet. Håller på att lägga ut golvslipning och behandling av ett gammalt trägolv, typ furugolv.


Då vi önskar en vit ton på golvet rekommenderade. Lacka 1–gånger med en väl urtvättad och urkramad Perlonroller eller golvlackpensel. Stryk Hangar Golvlack i etapper på ca 4–6. Det är ett stort och dammigt arbete att slipa ett gammalt trägolv.


Välj mellan halvmatt och matt. Ditt pris efter ROT-avdrag. Du kan välja mellan att lacka , lutbehandla, såpbehandla,. Vi hjälper dig välja ytbehandling till ditt trägolv. Vi på Bona har mycket kunskap om olika ytbehandlingar för trägolv, det är trots allt det som är kärnan i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.