måndag 8 januari 2018

Begagnad båtmotor göteborg

Begagnad båtmotor göteborg

Begagnade båtmotorer och motorer till specialpris. Här hittar du både inombordare och utombordare från båthandlare från hela Sverige. Eftersom vi är störst i Sverige på båtar och båtmotorer erbjuder vi ett relativt brett utbud med begagnade båtmotorer.


Begagnad båtmotor göteborg

Köpa ny båtmotor till din båt i Göteborg ? Eller vill du sälja din gamla båtmotor ? Ge dig ut på vattnet i en egen båt! Till vissa äldre motorer finns det kanske ej att. Lista på alla begagnade båtar vi har inne för tillfället.


Det är alltid bättre att handla begagnat från en etablerad handlare. Båtförmedling om du vill sälja. Välkommen till BÅTSKROTEN I VÄST AB! Vi är ett företag i Göteborg som demonterar, återvinner och destruerar fritidsbåtar på ett miljövänligt och. Alltid varudeklarerade och med garanti.


Begagnad båtmotor göteborg

GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker. Om du är på jakt efter ny båtmotor kan vi rekommendera Mercury utombordare. En motor med hög prestanda och kvalitet. Kontakta oss gärna för mer info om vad vi har inne!


Ska du köpa en begagnad utombordsmotor är det viktigt att du kontrollerar att motorn är servad på ett korrekt sätt. Gärna hos en auktoriserad verkstad. Vi har motorer för alla båtar. Båt Experten är ett tryggt och smart val när du skall köpa begagnad motorbåt.


Begagnad båtmotor göteborg

Vi finns i Göteborg och erbjuder förutom hjälp med försäljning,. Att handla en begagnad båt ska vara enkelt och tryggt. Det tycker vi är en självklarhet. Därför hjälper vi dig med allt ifrån finansiering av den nya båten. Vi är i dagsläget 5st anställda och vi har norra Sveriges största reservdelslager till båtmotorer med nya och begagnade reservdelar.


Västra Götalan Göteborg. Tomos äldre utombordare. Idag 16:Albin viggen m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.