måndag 8 januari 2018

Gångmatta plast

En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag. Gratis leverans på 2-vardagar. Mattor till hela Sverige. Vi tillverkar din perfekta matta.


Få hem din matta innan betalning.

Välja bland mängder av kvaliteter. Fasta storlekar eller fria mått. Skapa ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. En effektiv smutsstoppare med räfflad yta.


Tillverkad av polypropen med baksida av latex. Vi gör trädgården trivsammare. Vår skyddsplast i genomskinlig plast på metervara har en något räfflad ovansida.

Jättefin gångmatta där färgerna stämde väl överens med bilderna. Vi har stort utbud av gångmattor för alla smaker. Köp din nya matta i vår webbutik idag.


Gångmattor - Stort urval av gångmattor på metervara i olika bredder. I korridoren, hallen eller trappen har en gångmatta alltid varit ett bra alternativ. Köp en stilren gångmatta till hallen eller köket online på Folkhemmet.


Maskintillverkad gummerad gångmatta. Finns i Svart och beige. Alice är en matta där plast och bomullsgarn blandats till en mjukar. Svea mix blå - plast - och garnmatta. Vivi plastmatta med mönster i grått och vitt.


Plastmattan var i det närmaste bortglömd när Pappelina åter satte den på kartan. Med kunskap och tradition som. Koi plastmatta från Pappelina med mönster inspirerat av det stora blå. Med ett stringent fjällmönster, metallskimrande element och eleganta färger påminner Koi.


Det är de mjuka, fluffiga textilierna som gör ditt hem till ditt – till exempel en matta i din favoritfärg eller gardiner som du har sytt själv.

Den klassiska dörrmattan ser till att smutsen stannar utanför huset eller i farstukvisten medan en gångmatta kan. Asta är ännu en snygg plastmatta från Horredsmattan tillverkad i en mix av bomull och plast med lugg som ger en lite mjukare känsla till mattan. Vi har massor av inredningsnyheter som väntar på dig. Dubbelkolla så du stavat rätt och testa en mindre detaljerad sökterm.


Svensktillverkad matta i en blandning av plast och bomull för att få in mer textil känsla i mattan men samtidigt bibehålla de praktiska fördelarna med plast som. Denna matta är en helsvensk produkt där både plast och matta och har tillverkats i sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.