fredag 9 februari 2018

Brandresistent kabel

Brandresistent kabel

Det ställs idag höga krav på brandskydd i många byggnader som t. Miltronic erbjuder högkvalitativ brandresistent kabel , designad för att strömförsörja viktiga funktioner som utgångsskyltar, hissar och. För fast förläggning, då signalmatning måste säkerställas även under brand. UV beständig, kan därför även förläggas utomhus, vid förläggning i mark.


Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan. Vill du fortsätta med denna ändring? Kabeln är avsedd för fast förläggning på stege, direkt på vägg samt i rör. Halogenfria kablar som bibehåller den.


Avsedd för fast installation i byggnader för allmänheten som skolor, sjukhus. Brandresistent halogenfri installations- och brandlarmskabel i skärmat utförande. Styrkabel, skärma färgmärkta ledare, brandsäker. ALLT HANDLAR OM PÅLITLIGHET.


Brandresistent kabel

Det är alltid viktigt att välja kablar av hög kvalitet, inte minst när det gäller larm- och säkerhetssystem. Det finns speciella dosor med kopplingsplint som tål värme. Sådan ska användas vid skarvning av brandresistent kabel. Vid en brand är det viktigt att.


Företaget har inte angivit några avvikande öppettider. Se vårt utbud av kablar nedan. Klicka på respektive kategori för att se vilka produkter som ingår, eller sök efter artikelnummer i sökfältet högst upp på sidan.


Brandresistent kabel

Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå. Expertpanelen för kraft- och installationskablar CPR Nya brandspridningsklasser på kabel Arrangeras av Voltimum. Gröna trummor Nexans har också introducerat så kallade gröna kabeltrummor. Innehåller fyra tvinnade par med solida ledare AWG separerade av en krysskärna.


Brandsäkra kablar rekommenderas för användning i installationer där det är krav på funktion även under brand. Installationskabel halogenfri. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. PVC kabel för rörinstallation.


Elkablar består av elektriska ledare omslutna av isoleringsmaterial. De kan användas för energiöverföring eller elektronisk kommunikation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.