fredag 9 februari 2018

Garagegolv epoxy

Vill du ha ett slitstarkt golv? Hagmans erbjuder olika alternativ när du skall måla golv. Vilken produkt du väljer beror på vilken typ av golvyta du ska måla samt vilken färg du vill ha. Canadian Plastic Flooring är specialister på golvbeläggningar.


Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv i våtutrymmen, garage, verkstäder och industrier. Har två burkar epoxi över.

Synd att du inte bor i gbg, då hade du fått dom av mig. Avjämna garagegolv med reparationsbetong? Till betong, epoxi , målade ytor, trä, asfalt etc. Stengolvsskydd Scotchgard 78L 78L per förp. Om du tänkte komma undan billigt, glöm det!


Att renovera ett garagegolv är en process i flera steg. Först måste man fråga sig vad man vill använda garaget till. Här får du tips på tre olika sätt att behandla golvet.

Garagegolv ska främst stå emot smuts och oljefläckar. Ni är välkomna att besöka oss redan idag för mer information! Med spackel bör man oftast köra en ytbehandling med t. BERGO NOVA är en täckt platta som fungerar utmärkt till garagegolv , industrigolv, utställningshallar, förrådsutrymmen, balkongprojekt, våtutrymmen m. Jag har ett nyligen gjutet (3-mån sedan), och hittills oanvänt, garagegolv som jag skulle vilja behandla för att få en motståndskraftig yta (mot ev oljespill). Mapei garagepaket allt-i-ett garagegolv Garagepaketet från Mapei är ett system som ger ett damm- och fogfritt golv lämpat för privata garage.


NM Epoxisystem för byggnadsindustrin Epoxi kan användas och används på många ställen inom byggnadsindustrin, som t. Tveka inte att höra av dig till oss om dina garagegolv behöver en renovering eller upprustning. Vi tar oss an uppdrag över nästan hela landet,. Trä bör först primeras med en epoxi t. NM Lack PD påförs med pensel eller mohairrulle. Färgöversikt, testa färgerna i div. Flowcrete är vår huvudleverantör av epoxi och de har utvecklat och tillverkat.


Jag har gjutit ett nytt betonggolv i mitt garage och nu ska det målas. Hur torrt ska det vara innan jag kan lägga på ett lager epoxi ? Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två. Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv.

Kanske mycket för att resultatet syns omedelbart. Det är kul att måla golv. Välkommen till Epoxibutiken. Bland epoxiprodukterna för båtar finns produkter för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.