fredag 6 april 2018

Billiga plastskivor

På Jula siktar vi högre. Hos K-rauta hittar du tåliga plasttak och tak i plexiglas för ditt uterum, altan eller terrass. Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi erbjuder prisvärda plasttak från Gop och Prof.


Billiga plastskivor

Har kollat på byggvaruhus och de verkar inte ha. Glasmästare har ju plastskivor men det är ju genomskinlig plast. Finns massa plastsaker man kan köpa.


Hur kan vi vara så billiga ? Jo, genom att inte ha byggvaruhus i dyra butikslägen - du som kund får ofta åka lite längre. Hos oss hittar du heller inte allt. Många fina objekt på tradera, och i loppisen varje söndag gör du riktiga. Vi har ingen butiksförsäljning i våra lokaler. Köp billigt plexiglas av kvalitet online hos Interglas.


Vi förhandlar klart, opalt och färgat plexiglas till riktigt bra priser. Här hittar du även rör och. Var köper man tunna plastskivor någonstans. Jag köpte billiga ramar på IKEA och tog ur plasten då det var svårt att få snygga snitt på plasten. Billig massiv plastskiva i PVC.


Plastskiva till utomhus bruk. Kapas till enligt önskade mått. Info för plastskivor billigt. Få resultat från sökmotorer i en! Snabb leverans 3-dagar.


Kan användas till att limma skyltar eller affischer på. Hos Vinylfynd finner du alltid billiga LP-skivor och singlar, dvs allt i vinylskivor. Takplast och plastskivor , stort sortiment. Exaktkapade skivor i plexiglas (akryl) och polykarbonat. Kanalplast i många tjocklekar och färger.


Hör av er eller titta runt i webb butiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.