fredag 6 april 2018

Elastisk lim

Kolla in vårt sortiment. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Omsorg från topp till tå! Elastiska lim hittar man numera ganska många.


Elastisk lim

Rätt utrustning på rätt plats. Limtillverkarna har troligen insett att brottet i limfogen, praktiskt taget allti börjar i dess kant. Besök oss i någon av våra butiker eller i vår webbutik när du behöver lim.


Vi har alla möjliga sorter och du hittar dem på flaska, tub och patron. Kiiltoflex När en snabbhärdande, elastisk lim - och tätningsmassa baserad på ny polymerteknologi. Lämplig för limning och tätning av. För att limma plåtar med ett mjukt, elastiskt lim ska men helst välja lim av enkomponenttyp. SiliconSiliconet som vi i huvudsak marknadsför är speciellt bra vid el- eller.


Elastisk lim

Monteringslim är elastiskt. Det som skiljer monteringslim från andra lim är förmågan att få fäste på i stort sett alla underlag och sedan bevara greppet även. Gränsen mellan fogmassa och lim är här hårfin eftersom massan med fördel kan. Efter härdning blir den något gummiaktig men utan att vara särskilt elastisk. Viscoseal flexibla lim baserade på MS polymer samt hybridteknik.


De härdar till ett elastiskt. En elastisk lim - och tätningsmassa för tätning och limning på tak. Fri frakt vid köp över 5kr. Lim , Karosseri Powerbond. Höghållfast 2-K epoxylim.


Elastisk lim

Ett mycket starkt universellt snabblim som fäster på de flesta material som porslin, keramik, metall, trä, läder, gummi och de flesta typer av plast. Produktbeskrivning Sikaflex-252. GRIFFIN Stretch Magic - stark och elastisk tråd som är mycket populär till armband med olika sorters pärlor.


Stark lim - och tätmassa. Tråden lämpar sig mycket bra även för användning. Universalklister elastisk - 4ml. Brett vidhäftningsspektrum utan primer, perfekt för universell användning.


Den härdar med hjälp av reaktion med luftens fuktighet och skapar en elastisk fog som. Plattonal vinyldispersionslim för grundering, temperamix, bokbinderiarbete mm. Torkar till en vattenfast, elastisk yta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.